Bebeklerimizden inciler :)) |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 196> |
Yazar | |
Elif Hansa
Elmas Üye Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 8182 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bu durum bizde de var biraz.
anneanneye "annanni" diyor. duyan baska birsey zannedecek senin yegeninin dedigi gibi dediklerinin nereye vardigini bilseler soylemeyeceklerine eminim
|
|
meryem
Altın Üye Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
arkadaşlar oğlum yaşına basacak hala hece çıkartamıyor
bir kereye mahsus tak, gitti ,düştü kelimelerini ben söyledikten sonra söyledi.ben onu ilk kelimeleri saymıyorum çünkü bir daha söylemedi ne kadar tekrar etsem de sizin çocuklarınız ilk anlamlı kelimelerini kaç aylıkken söyledi ama tabi tekrarlı olarak |
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Meryem benimki 2 yaşında daha adam akıllı bişiy söylemiyoama en sevdiğim kelimesi ''iiiimmaaaa''elmanın Zuhalcesihoş her yuvarlak ve kırmızı meyve iimaa
|
|
fatoş
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16849 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
helma - helva
muj- muz
hoççakal-hoşçakal
dıkaş-teşekkür ederim
öjür- özür dilerim
iyi ecele- iyi geceler
görüş- görüşürüz
patoş- Fatoş
kazı- Kazım (babası)
teyje-teyze
otu-otur
kak-kalk
bu içim mi (japonca gibi ) -su içeyim mi
yim mi -yiyeyim mi
Ay daha çok var aslında ama şimdilik aklıma gelen bunlar
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bencede güzel bir topic olmuş arkadaşlar.bende,oğlumun bloğunda yazdığım kelimelerini ekleyim şimdi "r"harfi dahil,bütün kelimeli çok düzgün söylüyor maşaAllah.PAŞAM IN DİLİNDE ANLAM BULAN SÖZCÜKLER..Çocuklar konuşmaya yeni başladığında ne kadar tatlı çıkarıyorlar sözcükleri.insan hem seviniyor,hem de yarım yamalak çıkan o tatlı sözcüklere gülmeden edemiyor.işte bizim paşanın dilinden dökülen inciler;))
Tuna sözcükleri cıkarmaya çalıştığında 14-15 aylıktı.ne zaman konuşacak aceba,ses tonu nasıldırki?gibi meraklarımızı bir erkek çocuğuna göre erken giderdi MAŞAALLAH. balon:maanne uçak:AAADDE kuş:(ilk zamanlar)DUF,(sonra)DU su:FU salıncak:NEENNİ kaydırak:HOOPPAH bebek:(ilk zamanlar)BEYBİ(sonra)BEEBBE saat(tiktak diye öğretmiştik):DAADA yıldız:eeelle cami:maaani
amca:amna
gezme(atta):ABBAH fıstık(oyuncak maymunu):EDDİS fıstık(yanaktan makas alma):VIDDIK gol:LO şapka:(ilk zamanlar)ABCA(şimdi)SABBA kelebek:(ilk zamanlar)BELEBLE(sonra)BELELE terlik:LELLE yoğurt:OĞOÇ pilav:PİLAP ekmek:(ilk zamanlar)MAMA(sonra)EEMME fırça:FISSE eşşek:İŞŞEÇ otobüs:ABDODÜS dolmuş:MONNUŞ güneş:NEÇ fil:VİL muz:MÜŞ armut:(ilk zamanlar)ANNUP(sonra)AMNUT biraz daha:BİJADA şampuan:ŞAMÇUAN deterjan:TEJANTİJAN PAŞAMIN UYDURDUĞU KELİMELER *dıtdıııbilliiii nınnııı billiii *çaaaatmaaaatııııcak,çeeeetmeeeetiiiicek *(ilk zamanlar)GİGGEM(sonra)GAGGGAM *OKULÜDABİDAAA ABAKILIYI Düzenleyen reyyan - 13 Kas 2008 Saat 02:07 |
|
Elif Hansa
Elmas Üye Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 8182 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
|
siz daha komikmissiniz yaa valla basim cok agriyor ve felakette uykum var ama yine de guldum okuyunca |
|
Elif Hansa
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
|
keelik (terlik)
paamam aciyo bak (parmagim aciyor bak)
icim mi? (iceyim mi?)
yapim mi? (yapayim mi?) incik (emzik) biş deedik (biz geldik) hibaba (merhaba) hoşdeedik (hoşgeldin) him o (kim o) kööpe (küpe) büş (büskivi) biboo (biberon) kııdım (kırdım) Tv sehpasinin camini kirdi da gecenlerde Dun elini siyirmis bir yerde gelip gidip opturuyordu, aksam da ben kestim parmagimi dokundukca kizim parmagim aciyor uff olmus filan dedim Düzenleyen Elif Hansa - 13 Kas 2008 Saat 10:51 |
|
Elif Hansa
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
|
sagolun arkadaslar ne zamandir dusunuyordum aslinda ama acmamistim. begendiginize cok sevindim
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 196> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|