|
Bebeklerimizden inciler :)) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 196> |
Yazar | |
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 8182 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() anneanneye "annanni" diyor. duyan baska birsey zannedecek senin yegeninin dedigi gibi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar oğlum yaşına basacak hala hece çıkartamıyor
bir kereye mahsus tak, gitti ,düştü kelimelerini ben söyledikten sonra söyledi.ben onu ilk kelimeleri saymıyorum çünkü bir daha söylemedi ne kadar tekrar etsem de sizin çocuklarınız ilk anlamlı kelimelerini kaç aylıkken söyledi ama tabi tekrarlı olarak |
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
Meryem benimki 2 yaşında daha adam akıllı bişiy söylemiyo
|
![]() |
|
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16849 |
helma - helva
muj- muz
hoççakal-hoşçakal
dıkaş-teşekkür ederim
![]() öjür- özür dilerim
iyi ecele- iyi geceler
görüş- görüşürüz
patoş- Fatoş
kazı- Kazım
![]() teyje-teyze
otu-otur
kak-kalk
bu içim mi (japonca gibi
![]() yim mi -yiyeyim mi
Ay daha çok var aslında ama şimdilik aklıma gelen bunlar
![]() |
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
bencede güzel bir topic olmuş arkadaşlar.bende,oğlumun bloğunda yazdığım kelimelerini ekleyim
|
|
![]() |
|
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 8182 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
siz daha komikmissiniz yaa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
keelik (terlik)
paamam aciyo bak (parmagim aciyor bak)
icim mi? (iceyim mi?)
yapim mi? (yapayim mi?) incik (emzik) biş deedik (biz geldik) hibaba (merhaba) hoşdeedik (hoşgeldin) him o (kim o) kööpe (küpe) büş (büskivi) biboo (biberon) kııdım (kırdım) Tv sehpasinin camini kirdi da gecenlerde ![]() Dun elini siyirmis bir yerde gelip gidip opturuyordu, aksam da ben kestim parmagimi dokundukca kizim parmagim aciyor uff olmus filan dedim ![]() ![]() Düzenleyen Elif Hansa - 13 Kas 2008 Saat 10:51 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
sagolun arkadaslar ne zamandir dusunuyordum aslinda ama acmamistim. begendiginize cok sevindim
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 196> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|