Bebeklerimizden inciler :)) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 196> |
Yazar | |
ilal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3128 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
dapdaplaba süpermişşşş
|
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
*naz*
Altın Üye Kayıt Tarihi: 04 Ağu 2008 Konum: fuzuli Durum: Aktif Değil Puanlar: 4677 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
çok original ama değil mi
|
|
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte... |
|
Elif Hansa
Elmas Üye Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 8182 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
cocuklarin boyle orjinal laf bulmada ustlerine yok
|
|
meryem
Altın Üye Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
nesibe çok güldüm
güzel bi topic olmuş |
|
meryem
Altın Üye Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
benim oğlum henüz konuşmadığı için ben de yağenimi anlatayım
kaç aylıktı hatırlamıyorum .arabaya çoğu çocuk gibi ananan diyordu.ama bunu öyle heyecanlı öyle peşi sıra söylüyordu ki bilmeyenler küfür zannediyorlardı bi gün annemlerin karşı balkon komşusu yeğenimi sevmek için balkona çıkmış benim yeğen de başlamış ananan ananan.yazık kadın bozulup içeri girmişti |
|
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
gerçekten güzel bir topic olmuş ..
munaa (yumurta)
çuhlata (çukolata)
yaaa (su)ama artık su diyo
mema suyu (meyve suyu )
muağğ (yağmur) artık bunuda doğru söylüyor
eee-eeee-ee- (salıncak )
zeynep şimdi genelde herşeyi söylüyo konuşuyo ama rus şivesiyle konuşuyor
ilginç söylediği kelimeler aklıma geldikçe yazarım
|
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
Elif Hansa
Elmas Üye Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 8182 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
|
Tevhid'e oglum dedigimde o da "loluumm" diyor. oglum demek
biyicigim (biricigim)
çeçeğim (çiçeğim)
aştıım (aşkım) lülüm (gülüm)
uutaa (yumurta) yamuu (yagmur) abaaa (araba) bunu biraz daha duzeltti
son gunlerin populer laflari da yitee aatıık (yeter artık)
bııttııım (bıktım)
çaaparıım (çarparım) nerden ogreniyor ya rabbiim kardeşi uyumadigi agladigi zamanlar " şuuş şuşş bam bam" (sus bam bam lari cagırırım demek) bam bam dedigi havaifisek. ondan cok korkuyor. kardesini de onunla korkutuyor kendince.
|
|
Elif Hansa
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
|
guyguu (duygu) birinci kattan ucuncu kata guyguuu diye bagiriyor
ıştak hiddi (ıslak mendil) Düzenleyen Elif Hansa - 12 Kas 2008 Saat 21:48 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 196> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|