Bebeklerimizden inciler :)) |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 193194195196> |
Yazar | |
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ege; Anne
Ben; Annemmmm
Ege; Gülüyor Anneeeeeee
|
|
Ruat
Üye Kayıt Tarihi: 10 Eki 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bana ismimi söyliyemedtiği için fuat diyor bebisim çok komik:) anne demiyor biliyormusunuz ismimi ruat
ama bana ısrarla vuat yada fuat diyor :) |
|
"En güzel duygu Annelik"
|
|
y_bal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 11 Tem 2008 Konum: kuzusuna hasret Durum: Aktif Değil Puanlar: 2663 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
anne anne yine havayi şimşek atıyolarrr
|
|
Kevser
Moderatör Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Geçen hafta Reyyanın sürekli burnu akıyodu, pimpirikli bi çocuk... Aktığını hissettiği an koşup geliyordu "anne buynum akıyo" diye. birgün "senin burnun da ne çok aktı" dedim. Reyyan: "Anne buynum bi daha akmaşın diye buynumu keş keş
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Şimdi forumu açıyorum Seha yanımda.'ha! yine anneler forumuna girdi, oğullarından konuşacaklar'... diyor
|
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
|
İşe gideyimmi diyorum ogluma;yokkk ditme annemm del pepe.. Parmakta havada pepe oynayacagız ne işi
|
|
Kevser
Moderatör Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bu sabah Reyyan uyandı ona iltifatlar ediyorum : OOOooooyyy benim kuzum uyanmış mıı, bitaneciğimmm fındığımmm tatlı kuzum beniimmm vs vs.... BAna ters ters baktı : Günaydın yok mu dedi. Bi onu söylemedik fırçayı yedik
|
|
peperutka
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
|
Ege maske takmıs benı kurkutacak ööö öcüüü şiiit deyıp duvara elıyle vuruyor
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 193194195196> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|