Bebeklerimizden inciler :)) |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 196> |
Yazar | |
Elif Hansa
Elmas Üye Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 8182 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Kas 2008 Saat 11:30 |
Daha iyi bir baslik bulunursa degisebilirim. Aklima ilk bu geldi...
Bebeklerimizin sozlerini paylasalim mi? Neler diyorlar? Neye ne diyorlar? Benim cok hosuma gidiyor yeni konusmaya baslayan, konusma cabasi gosteren cocuklar. Cok tatli oluyorlar, dilleri tam donmuyor, anlatmaya calisiyorlar filan...
Ilk ben baslayayim aklima gelenle...
Pişaa babanın, kijar (Bilgisayar babanin, ellersek kizar)
devam edecem...
|
|
ilal
Altın Üye Kayıt Tarihi: 13 Haz 2008 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 3128 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ne eğlenceli bir konu açmışsın....
ben şimdilik yiğenimin söylediklerinden yazayım domates=babatis |
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
|
Elif Hansa
Elmas Üye Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 8182 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
|
Temmit İmeen (Tevhid Eymen)
Eçebe (Nesibe)
gecen gelmis bana diyor ki eçabla eçabla... anlami nesibe abla demek... babasina bazen inniştem (enistem) diyor kardesim eniste derken ogrenmis
gecenlerde ben esimle konusurken kocacim dedim, o da yanimizdaydi tuttu o da babasina oocaciim oocaciim demesin mi? esim bunun yaninda bana birsey deme adimi da soyleme diyor esime sesleniyorum tutuyor o da adiyla sesleniyor babasina
|
|
Elif Hansa
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
|
- annanni -nerde kizim annanni?
-ditti -nereye ditti? -kunnyayaa diyalogumuzun dogrusu
Anneanne Nerde anneanne? Gitti Nereye gitti? Konyaya |
|
*naz*
Altın Üye Kayıt Tarihi: 04 Ağu 2008 Konum: fuzuli Durum: Aktif Değil Puanlar: 4677 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
eren dili ile çikolata=doşala(bütün tanıdıklarımız çikolataya doşala diyordu)
kaplumbağa=dapdaplaba babaanne=babbi ahtapot=ahbobop topitop=dopdoplop eren=elen kamyon=kommon vantilatör=lallibudo ama şimdi 'R' hariç hepsini söyleyebiliyor bir arkadaşı erene eyen demiş.eren bağiriyor:benim adım eyen değilllll,eleeeeeenn Düzenleyen naz altun - 12 Kas 2008 Saat 16:44 |
|
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte... |
|
Elif Hansa
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
|
ayy guldum ya... stres atip gulme konum oldu bu benim. okudukca guluyorum.
lülüyo (gülüyor)
adis (kardes) çandadi (sandalye) babadi (babaanne) şinina (selena) dizi yokmu o şiker (şeker)
battuttu (vantilator) yazin dilinden dusmuyordu |
|
Elif Hansa
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
|
cocuklarla konusmanin cok faydasi var. kizimdan 6 ay buyuk bir arkadasi var, hos annesi onunla da bol bol konusyordu ama demekki yapiyla alakalidir belki de... herseyi soyluyor konusuyor ama sadece annesi ve babasi anlayabiliyor. bizim sipanin her dedigini herkes anliyor
bir de onlar soylediginde anne yada baba o kelimenin dogrusunu soyledikleri zaman dogruyu daha cabuk ogreniyorlar. elif oylelikle daha duzgun soyluyor. o soyledikce ben duzeltiyorum o da duzeltiyor bir kac kereden sonra Düzenleyen Elif Hansa - 12 Kas 2008 Saat 14:08 |
|
Elif Hansa
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Elif Hansa
|
az onceki yeni cumlemiz
çampa ütüücez (şampuan götürecez)
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 196> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|