|
Bebeklerde reflü olurmu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Defne25 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Saat 20 Dakika önce Saat 13:40 |
Kadir bey kızım iki ay 6 günlük 3.390 kg doğdu şuan 5.200 kg sağlık ocağına götürdüm aşıya hemşire kilo alımı yavaşladı dedi 1 ayda 700 gr aldı kızım aşırı derecede kızım kusuyo yediği anda direk çıkarıyo emzirmiyorum emmedi beni 3 saatte bir süt ve mama veriyorum çok aşırı beslemiyorum ama olmuyo doktorlar reflü diyo bitane toz vericez mamasına ve sütüne koyup içirin diyorlar ama ben size danışmak istiyorum bebeklerde reflü olmaz dediniz bi yazınızda ama bebeğim çok kusuyo haddinden fazla karnı aç olsa bile sade su içmiş gibi kusuyo suda vermiyorum ama kusuyo sizce neden
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119819 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
OLMAZ!!!! Zira:
1- Turk doktorlari "reflu" nedir bilmezler!! Onlar her kusan hastaya "Reflu" derler! 2- Reflu'de ASLA kusma olmaz. 3- Kusmasi, hic olmayacak sekilde FAZLA BESLEMENIZE BAGLI!!! Gunde 4, hadi bilemedin en fazla 5 defa besleyin. Bu yasta "3 saatte bir" BESLENILMEZ!!!!! Bekleyin, acikinca besleyin. ZATEN 100GRAM FAZLASI VAR.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 10 Saat 6 Dakika önce Saat 20:54 |
|
![]() |
|
Defne25 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mar 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam zaten acıktığı için veriyorum kendi acıkıyor geceleri 5 saatte bir kendi uyanıyor acıkıp gündüz de 3 saatte bir acıkıp Ağlıyo dediğinizi uygulıcam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|