Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Düşmeler & Çarpmalar & Yaralanmalar ve Ortopedi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebekken kafasi üzeri düsmüstü
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbebekken kafasi üzeri düsmüstü

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcin Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 20
Mesajın Direkt Linki Konu: bebekken kafasi üzeri düsmüstü
    Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2009 Saat 23:58
Sevgili Kadir Bey;
Kizimla ilgili sizden bircok bilgi aldim simdi ise 9 yasindaki oglumla ilgili sormak istedigim önemli bir sorunumuz var. Oglum yaklasik 10 aylikken hastanede yatiyordu mide enfeksiyonundan orada bulunan bebek yatagindan yaklasik 1,5 metre yükseklikten beton zemine düstü. (Malesef yatagin koruma demiri bozukmus) O gün röntgen cekerek saptadilar ki kafasi kirilmis.Ama bana dedikleri bebeklerin kafa tasinin tekrardan rahatlikla kaynayacagiydi. O gün bizi müsade altinda tutular her hangi bir kanama olurmu diye. Kafa üzerindeki bölge sanki balonun icinde su varmis gibiydi. Daha sonra tabiki bu gecti. Simdi oglum 9 yasinda ve bazen bana nesneleri uzak gördügünü söylüyor. Ve kendide diyor genelikle streste oldugum zamanlar oluyor diye. Gerci o ben nesneleri kücük görüyorum diye yorumlamisti ama sonrasi sordugum sorularda anladim yakin nesneleri tutamiyacak kadar uzakta gördügünü. Göz doktoruna götürdüm. Yapilan tetkiklerde hic bir sey cikmadi. Simdi sizce bir beyin tomografisi cektirmelimiyim. Cogunlukla söylenen seyler vardir insanlar arasinda tümörlerin kücükken olusan vurma ve carpmalardan oldugunu söylerler. Allah korusun sizce böyle birsey olabilir mi???
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119245
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2009 Saat 12:54
Bu hadiseyi çocuğun yanında bu kadar fazla konuşursanız, olacağı budur... Unutun. Zaten bir şey olacaksa, (ki bu asla beyin tümörü değildir, bazı sara nöbetlerini buna bağlamaya çalışmışlardır, ama olmamıştır) siz mani olamazsınız. Göz doktoru bir şey yok dedi ise, yoktur... Beyin tomografisi ancak bir beyinsel rahatsızlık olursa, hadise nerede onu öğrenmek için çekilir. Şimdi gereksiz..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.