|
Bebek öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 540 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Eki 2022 Saat 17:12 |
Hocam merhaba 4.5 aylık kiz bebegim var. Yaklaşık 4 gündür oksuruyor önce abisi hastaydı sanirim ondan geçti nefes alıp verisi de hiriltili. Ateş yok ama öksürüğü derinden geliyor serum fizyolojik ile burun temizliği yapıyorum havacihazina serum fizyolojik. Ekliyorum öyle hava veriyorum anne suyu alıyor henüz ek gıdaya geçmedi ama ben nane limon ıhlamur tarzı içiyorum belki sutumden geçer diye ne yapabiliriz hocam ciğere inmesinden korkuyorum herkes niye doktora götürmuyorsun diyor götürsem çünkü vent..lin verecekler hemen gerek var midir sizce hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Neresinden düzeltmeye başlasak ki!!
Türkiye boşuna; bebek ve çocuk ölümlerinde hala Avrupa birincisi olmuyor! 1- Ateş olmadan öksürük başlaması, zaten basit bir virus aldığını gösterir ve ateş olmadığı için de, hastalık ( bağişıklık devreye girmeyeceği için ) uzun sürecektir. Böyle basit viruslar varken, Covid virusu bulaşsa bile vucuda giremez. 2- Hava cihazına Serunm Fiz koymanın hiçbir anlamı, gayesi ve faydası YOKTUR. Bu tamamen bazı ahmak Türk Prof. larının uydurmasıdır. İllaki tuz koyacak iseniz, NİYE doğrudan "tuz" koymuyorsunuz?? 3- Bu aylarda; ek gıdayı aklınızdan bile geçirmeyin. 4- Her türlü ıhlamurd veya çay da, iyi gelen, kaynar suyun sıcaklığıdır. İçine koyduğunuz "o" çer-çöplerin en ufak bir katkısı olmaz, nerde kaldı ki, anne sütünden bebeğe geçsin de faydalı olsun! 5- Türk doktorların eli değmediği sürece, "Ciğere" inmez. Ciğere inme olayını Türk doktorları verdikleri: Aferin, Peditus, Antibeksin, Sudafed, Actifed, gibi ilaçlarla yaparlar. 6- 4.5 aylık bebeğe, Ventolin ha! Yaparlar... Türk çocuk doktorlarından her türlü melanet beklenir. " Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı Forum ön sayfasından okuyun. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 01 Eki 2022 Saat 18:35 |
|
![]() |
|
elifkerem ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 540 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı elifkerem
Hocam çok haklısınız çünkü doktorla iletişimi geçtik tam da dediğimiz gibi ventolin önerdi ciğere inebilir bronşit olur vs diye.
Hocam ek gıdaya ne zaman başlamalıyız peki bunu da sormak istiyordum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117324 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Yeterli anne sütü olduğu sürece, "Ek gıdaya" geçilmez.. Sakın Türk doktorlarının gazına gelmeyin. Domuz
gibi biliyorlar, ek gıdalara geçilince problemlerin de başlayacağını.. Sadece anne sütü 2 sene veren, 6 hastam oldu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|