Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ARDAESRA
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 807
|
Gönderim Zamanı: 19 Mar 2009 Saat 12:10 |
Duygu'ya sonuna kadar katılıyorum. Piyasada iyiler olsun ve tercih edilsin ki diğer firmalar kaliteli hizmet ve ürün sağlasınlar. Benim ülkem ya da ürünlerim de aynı kaliteyi sağlayabilir ama ben sırf boykot, milliyetçilik vs gibi nedenlerden dolayı düşük kaliteli olmasına rağmen kendi ülkemin ürününü alırsam adamlar kendilerini niye geliştirsin ki zaten satıyorlar malını. O zaman elindekiyle yetinirsin işte.
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 19 Mar 2009 Saat 12:52 |
|
|
emre
Altın Üye
Puanlar: 4077
|
Gönderim Zamanı: 19 Mar 2009 Saat 12:52 |
|
|
|
heryilmaz
Kıdemli Üye
Puanlar: 791
|
Gönderim Zamanı: 20 Mar 2009 Saat 11:22 |
ilk başta p..ma kullandık 2 num. sonra uyu-oynaya geçtik pişman oldum çişi her yerinden taşıyordu. sonra m...fix.e geçtik oda dışına ıslaklık veriyor. bakalım şimdide baby..r aldık ..
|
|
|
emre
Altın Üye
Puanlar: 4077
|
Gönderim Zamanı: 20 Mar 2009 Saat 12:02 |
h...ges denemeyi düşünüyormusun
|
|
|
yeşim
Altın Üye
Süper Anne
Puanlar: 4345
|
Gönderim Zamanı: 23 Mar 2009 Saat 14:26 |
emine Yazdı:
Herkes tabiki istediği markayı kullanmakta özgürdür,bende isterim kendi milletimin ürününü kullanmayı,ama maalesef türk firmaları her konuda olduğu gibi bu konulardada duyarsız ve asla malının arkasında değil,kim diyebilirki türk firmaları tertemiz sicilli ak pak diye..
Malum benim göbek adım kriz benim fıstığım hala bez kullanıyo,malum markayı kullanıyoduk ama bi kaç aydır farklı markalar alıyoruz,şunu söyleyim hiçbirisinden memnun kalmadım malum marka dışında az önce açtım altını yine sızdırmıştı ve kıyafet yetiştiremiyorum malum marka yerinden kalkmasada asla sızdırmıyodu,ama diğerleri çok hafif ama sırılsıklam bu soğukta kızım hasta olacak onamı yanayım,hergün en az 3 kez kıyafet çıkarıyoruz onamı yanayım,2 günde bir makina doluyo çamaşırda ev içinde kurumuyo onamı yanayım aynı kalitede türk bezi çıksın tabii kullNIRIM hepsini denedim çünkü..
Birde şunu aktarnak istiyorum;
Çeyizime et...ty marka süslü püslü tencere takımı almıştım,evlendim kullanmadım 2 sene,bu eve taşınınca açtım çeyizimi,1 yıl kullandımmmı hatırlamıyom sapı sallandı ve vidası asla sıkışmadı,sonra iç kısmından teflonu vida hizasında attı paslandı ve sapı tamamen koptu,diğer sapıda sallandı tabi ve iç kısmı kabardı oda atacak telefon açtım firmaya,mail attım,sitesine girdim uluorta yazdım,şikayetvar.coma şikayet yazdım,bana denen tek şey 2 yıl garantisi var,tarihli belge isteriz başka bişey demiyolar kullanalı 2 yıl olmadı ama kanıtlayamıyom,2 yıl olsa bile başka firma olsa hayatta beni mağdur etmez çünkü başka tencere markası kullanıyorum yabancı marka hemmen ilgilenmişlerdi belgede sormadılar..o tencereyi attım çöpe beddua ede ede şimdi kalan tencerelrde aynı durumda sapı elimde kalacak tencere düşecek yemekle birlikte diye aklım çıkıyo
Ben yabancı sanardım o markayı türkmüş |
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
|
*naz*
Altın Üye
Puanlar: 4677
|
Gönderim Zamanı: 23 Mar 2009 Saat 16:55 |
duygucum pr.ma israil malı canım.ben uzun süre marketçilik yaptım.hatta firmanın adı proc.er&gam.le.
|
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
|
|
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 9950
|
Gönderim Zamanı: 23 Mar 2009 Saat 17:22 |
Proc...&Gam... resmi sitesinde böyle bir bilgi yok. Eğer öyleyseler de çok iyi saklıyorlar belli ki... Bütün marketçilerin bildiği bir gerçek mi bu? Ben öyle bir bilgiye inan rastlamadım. Körü körüne karalamak olur bu yüzden de. Tıpkı yıllar önce LCWa... ye yapıldığı gibi...
|
|