Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebek bezi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebek bezi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 10>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
*naz* Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4292
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 10:21
Orjinalini yazan: ilal ilal Yazdı:

sibel 1 numara al...tombikte olsa 1 numara küçük gelmez...zaten 50 lik paket bir haftaya kalmaz bitiyo:)

dediğim gibi onda file bir tabaka var bebek hiç rahatsız olmuyor...keşke tüm numaralarına o fileden koysalar...

boykota gelince söz konusu olan bebeğimin dötü iseLOL boooykot moykot dinlemem wallaLOL

totonuz değerli yani
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 10:32
alırken vicdanınız sızlamayacaksa ne malı olduğunun önemi yok.. zaten bu sorunlar can can benim canım, çıksın senin canın anlayışından kaynaklanıyor. gidip sorunu yerinde çözecek imkanım olmadığından "hiçbirşey yapamazsanız kalbinizle buğz edin" düsturundan hareketle yapabildiğimi yapıp boykot ediyorum!!!
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 10:38
Hangi bezle başladıysan onla devam et canım. Pr...a kullanıyorum. Birkaç kez değiştirmeye kalktım. Başka bez aldım. Kızımın acı acı ağlaması aklıma geldi bebek bezi diyince.Offf çok kötü pişik olmuştu. Bu yaz kurtuluruz inşallah.Smile
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4053
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 11:48
bencde kesinlikle pri..a daha ince ve daha esnek başka bezde yok
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 11:49
Boykotu destekleyen arkadaslari, destekliyorum boykotla beraber.... Tebrikler arkadaslarClap
Simdi gelelim bez meselemize...

Kizimda Ev.. Ba..b de kullandim, baska markalarda... Ama hic Pr..a, Hu...gibi markalar kullanmadim. Kiizm zamaninda Ev... bile benim icin lukstu ama mecbur oldugum zamanlar aldim. Pisik sorunu yoktu oyle...

Oglumda da Ev... kullaniyoruz, onun ki 2 numara, kizimin 4 numara...
Her bebegin farklidir bunyesi tabi ama ben Ev... oneririm. Simdi krem kokulu ustu desenlileri bile var...

Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 11:56
ııh benim tosuna pişik yaptı bi de çişi atletine çıkıyodu ha bire... Afyon'da bezimiz bitmişti kremli diye bi deneyeyim dedim ama memnun kalmadım ben de görümceme yolladım... gerçekten bebeğin bünyesiyle ilgili bi durum... primanın alerji yaptığı bebekleri olan arkadaşlarım da var sonuçta
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3679
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 12:17

Ben markette kullandığım numarayı bulamayınca canbe..e almıştım.Ama pişik oluyorlar hemen.

İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7772
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2009 Saat 12:27
Eski versiyonlari cisi cikariyor biliyorum, hatta kizimda kullanirken,  emmiyordu ya, süt ictiginden mama yediginden su fazla tuketiyor da disina cikiyor diye dusunmustum. Sonradan anladim oyle olmadigini... Oglum da da bir kere o eski versiyonu kullandim, cikardi disina...
Ama bu kremliler cikarmiyor... Ya da bizde cikarmiyor bilmiyorum. Bir iki ciste de degisen biri degilim yani...LOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 10>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.