Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğinizin uykusu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebeğinizin uykusu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 78910>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esraa Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 656
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2009 Saat 02:01
canım gece uyuyo tamam şükürler olsun ama ben evde yemek iş yapamıyorum gündüzleri o yüzden zor oluyo benım doktorum bana çay verdi iyigeceler çayı dene istersen işe yarıyor çok bunalınca veriyorum hemde rahatlıyor
Yukarı Dön
balkız Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 179
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2009 Saat 02:13
herşey verdim iyigeceler çayı rezene papatya ama bi parça uykuu yapmıyooo
iki küçük dünyaya gönüllü hapsoldum
Yukarı Dön
AtaDenizim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1097
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2009 Saat 12:40
kızlar benim oğlum40 günlüğkti ne gecesi ne gündüzü vardı 3 ay düzelir dediler olmadı 6. ayda düzelir dediler yok oğlum 2 yaşına giricek hala aynı. bende uyku saatlerini ayarlamaya çalıtım. mesala gece 2 de yatıyor biz ne yaparsak yapalım ışıkları kapatalım uyku moduna geçelim yok kendine oynayacak bişiler buluyordu karanlıkda olsa. bende şimdi gece ister 1 de ister 2 de yatırıyım sabah 9 10 arası kaldırıyorum öğleden sonra1 ssat uyutuyorum yavaş yavaş düzene giriyor.12 de yatmaya başladı inşallh uyku durumuna göre daha da düşürücem.
size tavsiyen uyku durumlarını ayarlamaya çalışın uyandırın kıyın valla yoksa inanın öle devam ediyor.
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5354
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2009 Saat 12:47
Benim kızım 28 aylık ve bundan 3 ay öncesine kadar hiiiiçç uyku sorunumuz yoktu. 3 aydır gece 2-3 te yatıyor Confused sabah 11-12 de kalkıyor. çoğu zaman öğlen uykusu bile yok. Confused evet Elif, aslında kıyıp uyandırmalı düzene girmesi için Thumbs Up bakalım olmazsa denerim, dayanamama sorunum yok çünkü ben de gece uyuyamıyorum Tongue
Yukarı Dön
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1769
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Ara 2009 Saat 15:42
benim bebiş 2.5 aylık maşallah uykusu çok güzel.. gece 11 buçuk gibi yatar sabah 7 hatta 8e kadar.. sonra cokur cokur emer altı değişir 10 buçuk gibi bi daha uyur 1e kadarSmile sonra emer altı değişir 2-3 gibi bi daha akşam 6ya kadar sonrası yatana kadar yanımızda durur arada kestirir emer öyle vakit geçerSmile çok şükür şimdilik böyle inşallah sonra değişmezClap
Yukarı Dön
nuriyeugur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1412
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2010 Saat 10:15
Benim bebişm uykusu maşşşşşşallah.doğduğundan beri düzenliydi.ama şu sıralar biraz mızmız.yine şükürler olsun gece iyi uyuyor.ama gündüz 2 veya 3 kez yarımşar saat uyuyo o kadar.
Yukarı Dön
esra2901 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 341
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2010 Saat 14:54
benim bebişim doğduğu günden beri uykusuz 40ından sonra düzelir dediler olmadı 3ay dediler olmadı 2gün hiç uyumadığını biliyorum sürekli sallıyorum uyusun diye hiç 3 saat deliksiz uyumadık şimdiye kadar 5 aylık şimdi 6.aydan sonra düzelir diyolar bi umutla bekliyorum
Yukarı Dön
öznur esen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 113
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2010 Saat 20:31
benim kızımda 4.5 aylık gece 1.5 ta uyuyor sabah 10.30 kalkıyor tabi aralarda emziriyorum. ne yaptıysam 9-10 gibi uyutamadım uyusa bile 1 saat sonra uyanıyor sonra daha geç uyuyor bende kendi haline bıraktım uykusu gelince uyutuyorum zorlamıyorum artık umarım büyüdükçe erken yatmaya alışır yoksa çalışmaya başlayınca vay halime LOL

böyle devam edeyim mi yoksa önereceğiniz bir yöntem var mı arkadaşlar
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 78910>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.