Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8271
|
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 12:23 |
Bende henüz cinsiyetini bilmiyordum,hani CH....O marka bakım setleri varya çantalı,onlarda kampanya varmış,hemen o settten almıştım
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
Nilgün1
Elmas Üye
Puanlar: 5896
|
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 12:30 |
ilk giysilerini başkalarından aldık, ama ben ilk bebek bezi ve bakım çantası aldım, o kadar çok yenidoğan bebek bezi almışım ki   çocuk 3.ayına yaklaşıyordu ve ben yenidoğanlar küçük geldiğinden başkasına verdim
|
 |
MySons
Kıdemli Üye
Puanlar: 1535
|
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 13:20 |
Vallahi benimkide cok ilgincti yaaaa!!!!
Ben birakin hamileyken ilk ne aldigini, hamileligini planlarken ne aldin diye sorsaniz yaaaaaa!!!
Daha hamile degildim, ama planliyorduk.... bir magzada indirm vardi oradan (tam türkce adinida bilmiyorum... hani ilk araba koltugu oluyor o sepet gibi, ama heryere tasiyorsun bebisini onunla sonra...) eminim siz anlamistirsiniz...heee iste cocuk mocuk yokken daha ortalikda onu almistim... sonrada oldu oglusum ve kullandik, kardeside kullandi o ilk sepetini yavrumun!!!! Nede merakliymisim degilmi!!!!!! 
Sonra hamile oldugumu ögenince hemen gittim pembe bir kadife takim aldim, ama cocuklarima giydirmek kismet olmadi.... malum ogluslarim oldu!!!!
|
|
 |
Beyza
Moderatör
Puanlar: 5575
|
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 13:30 |
Ana kucagi Nurgül demek istedigin sey, kizlar anlamistir zaten.Burda biz Baby Safe diyoruz yada babyschale
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 14:25 |
 ilk hamileligimi hatirlamak bile istemiyorum  oysa montlar badiler corap iste buyuk bir hurc yapmistim sonra 5sene beklettim ve oglusum giydi
|
 |
serifegül
Kıdemli Üye
Puanlar: 816
|
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 16:11 |
ben ilk çorap almıştım iki tane minicik pembecik ve niv.a markasıın çantalı bebek bakım setini almıştım 1,5 aylık hamileyken... oğlum oldu ama ben o pembe çorapları giydirdim
|
çekirdek ailemizin çitlembiği
|
 |
Hercai75
Katılımcı Üye
Puanlar: 408
|
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 19:08 |
Ben hamile oldugumu ögrendikten sonra uzun bir süre birsey almadim. Abisinden kalan cok kiyafet vardi. E ikinci de erkek olucani ögrenince... Doguma 1-2 ay kala sanirim hastaneden cikarken giydirmek icin bir takim aldim. Zavalli oglum hala abisinden kalanlari giyiyo. Tabi yeni cicilerde aliyoruz oglusuma caniiiim.
|
|
 |
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 9866
|
Gönderim Zamanı: 11 Haz 2008 Saat 01:56 |
biz daha evlenmeden önce bir çorap dükyanına girmiştik kendime alışveriş yapıyordum bi çorap bulmuş gelmiş eşim bunuda alalımmı diye almıştık hemde yeşil kız erkek ne olursa diye 
hamile olduğumu öğrenince değilde cinsiyet öğrendiğim ilk gün bir kot elbise almıştım hepsi ufak bi sepetimizde saklı ilk çorabı ilk tulumu elbisesi eldiveni şapkası hattta ilk tırnaklarını kestiğimdede peçeteye sarıp onuda sakladım  göbek bağı ve doğduğunda takılıyorya isim bileziği onu bile 
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
 |