Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
deryayuz
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 184
|
Konu: Bebeğinize ilk hangi eşyayı aldınız Gönderim Zamanı: 05 Haz 2008 Saat 19:57 |
ben daha 2,5 aylık hamile iken sarı renkli (cinsiyetimiz belli değildi.beş aylıkken gösterdi küçük bey  ) kısa kollu bir bady almıştım.geçen sene bu zamanlar ilk dr kontrolüne gitmiştim ve herkese Hamileyim haberini duyurmakla meşgüldüm.zaman çok çabuk geçiyor.
|
|
 |
mine
Altın Üye
Puanlar: 3314
|
Gönderim Zamanı: 05 Haz 2008 Saat 23:41 |
iki tane çıtçıtlı body almıştım biri pembe biri yeşil bir kutu yaptım kızımın ilkleri diye orada saklıyorum arasıra açıp bakıyorum ne kadar küçükmüş yavrum ne güzel heyecanlar özledim hamileliğimi
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
 |
HaYaL
Altın Üye
Gece Bekçisi
Puanlar: 3414
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 01:13 |
bende ilk defa cinsiyetini öğrendiğim gün doktordan çıkınca gitmiştim bebek mağazasına. ve oğluma bir zıbın takımı almıştım
|
|
 |
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 7000
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 09:40 |
Benimki çok ilginç. Hamileliğimin son aylarında, ben alışverişe hazırlanırken bizim işyerinden elbise yardımı olarak bir mağazadan alışveriş çeki vermişlerdi. Baktım bebek reyonuna her marka var. Şöyle iyilerinden seçip boy boy dünya kadar kıyafet aldım. Bir de indirim sezonuna denk gelmişti şansına oğlumun. Yeni doğan seti (3 takım) body (sayısını bilmiyorum, çok), 1 yaş için pantolon (2 adet), kazak (1 adet), kapşonlu üst (1 adet), çorap, patik, eldiven, battaniye... Aklıma gelenler bunlar. Bazı aldıklarımı hala giydiremedim. Büyük almışım     Herhalde kucağıma 2,5 yaşında çocuk doğacak sanmışım.  
|
 |
yeşim
Altın Üye
Süper Anne
Puanlar: 3664
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 10:46 |
Ben cinsiyetlerini öğrenene kadar birşey almadım.Birazda riskli dönemi atlatmak istedim açıkçası...İkiz hamileliğim olmasına rağmen hiç düşük tehlikem olmadı ama ne bileyim beklemek istedim.Sonra cinsiyetlerini öğrendim ve hemen ertesi gün doğumdan hemen sonra hastanede giyecekleri takım alldım.Birde çorap oyy minicikti çoraplar.Ama ilk giydiklerinde bile büyük oldu kuzularıma çünkü erken doğum yapmıştım...
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
 |
Şehnaz
Elmas Üye
Puanlar: 7682
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 10:56 |
Ben amiyosentez sonucu çıkana kadar asla birşey almadım. Teyzemlerin aldıklarınıda kabul etmedim. 4 ayda cinsiyetini öğrenmiştim. Amiyosentez sonucunu aldığım gün çok şirin şapkalı bir takım aldım.  Sonra teyzemlere izin verdim onların aldıklarıda geldi. Bir anda gardrobumda oğluşuma ait bir bölüm oluştu
|
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
 |
oykunaz
Altın Üye
Puanlar: 2376
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2008 Saat 11:30 |
ben ilk öğrendiğim zaman cinsiyetini falan beklemeden sarı lacivert hastane çıkışı aldım. ve düşünün artık kızımada giydirdim :))
|
|
 |
buseli
Üye
Puanlar: 60
|
Gönderim Zamanı: 09 Haz 2008 Saat 11:52 |
bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde kız ayakkabısı aldım kızım oldu giydirdim ya oğlum olsaydı
|
|
 |