Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeğiniz dünyaya geldiğinde sizi şaşırtacak 7 şey
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBebeğiniz dünyaya geldiğinde sizi şaşırtacak 7 şey

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 14:37
yaaa okuyunca çınarın doğdugu o güne döndüm.. 1 seneye önceye.. kız çok duygulandım nedense... ya ne kadar güzeldi yeni doğdugunda. şiş bir bebek değildi. hemşireler "servisin en güzel bebeği " derlerdi. aralarında bazılar arasıra özellikle öpmeye gelirdi yemin ederim.. ya çok güzeldi herşey çookk.. ha şimdi kötü değil herşey harika. ama ilk günleri bir başka değil miydi sizce de.. allah isteyen herkese yaşatsın, hiçbir kadını bu duygudan mahrum bırakmasın.
ayyy coştum ben. sonuçta bu bir bilgilendirme yazısı ben kalkmış neler diyorum. neyse yabancı değilsiniz, bağışlarsınız beniTongueTongue
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 15:36
Orjinalini yazan: bdinler bdinler Yazdı:

yaaa okuyunca çınarın doğdugu o güne döndüm.. 1 seneye önceye.. kız çok duygulandım nedense... ya ne kadar güzeldi yeni doğdugunda. şiş bir bebek değildi. hemşireler "servisin en güzel bebeği " derlerdi. aralarında bazılar arasıra özellikle öpmeye gelirdi yemin ederim.. ya çok güzeldi herşey çookk.. ha şimdi kötü değil herşey harika. ama ilk günleri bir başka değil miydi sizce de.. allah isteyen herkese yaşatsın, hiçbir kadını bu duygudan mahrum bırakmasın.
ayyy coştum ben. sonuçta bu bir bilgilendirme yazısı ben kalkmış neler diyorum. neyse yabancı değilsiniz, bağışlarsınız beniTongueTongue
ApproveApproveDuygulu anneeeeee. Ne güzel anlatmışsın hisleriniii. Gerçekten ben de hatırladım ilk günleri ondan ekleyeyim dedim. Çok güzel günlerdi çokkk. Ay bir yıl nasıl geçti BurcuuuuuuShockedShocked
Yukarı Dön
sevalce Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 715
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 18:01
Çok teşekkür ederiz Duygucum insan özlüyor küçük bebeği,hele o mis kokusu,ilk doğduğu saatlerde nekadar şiş de olsa dünyanın engüzel bebeği oluyor annesi için,doğurasım geldi kızlarLOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 18:14
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

ApproveApproveDuygulu anneeeeee. Ne güzel anlatmışsın hisleriniii. Gerçekten ben de hatırladım ilk günleri ondan ekleyeyim dedim. Çok güzel günlerdi çokkk. Ay bir yıl nasıl geçti BurcuuuuuuShockedShocked
ay ne biliim valla o kadar da duygusal bir insan değilimdir ama birden hatırladım o günleri.. gerçi baya bir frenledim kendimi.. topiği karıştırmıyım diyeLOLLOL
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1033
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 10:24
elerine saglık nurgülcüm çok güzel bi yazı yeni dogum yapacak annelerin kafalarındaki soruların pek çoguna ışşık tutmuşşun canımClapClap
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 12:34

Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

ay ne biliim valla o kadar da duygusal bir insan değilimdir ama birden hatırladım o günleri.. gerçi baya bir frenledim kendimi.. topiği karıştırmıyım diyeLOLLOL
Ben senin topiğini az kaynatmadım ayyyy.LOLLOLLOL Helal olsun sanaClown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.