Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ecesu
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8
|
Konu: bebegimle ilk günümdü!!! Gönderim Zamanı: 13 Kas 2007 Saat 01:08 |
anne olunca anladım aslında iki kere bu duyguyu hissettim ilki bebişim normal dogacakken birden sezeryanla dogdu benim saglık problemim yüzünden dogum kanalındaki bebegimi geri cektiler bundan dolayı dogdugu günün gecesi üst solunum yollarında bir tıkanıklık oluştu ve bebgim nefes alamamaya başladı ve morardı birden yanımdan alıp gittiler o anda ne yapacagımı şaşırdım ve sanki avuçlarımdan kaydıgını düşündüm ve ben çok telaşlandım ve bir sakinleştirici ile uykuya daldım uyandıgımda bebegi emzirtmeye çalışan annem ve hemşire çok da korkak bir anne oldugumu söylediler. işte ooo an bebegimin hayatımı degiştiren şey oldugunu ve anne oldugumu anladım .......
|
|
duru
Altın Üye
"Yiğit ve Efe'nin Annesi"
Puanlar: 2231
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2007 Saat 17:48 |
Geçmiş olsun Sevilcim Allah bebeğine ve sana uzun ömür versin.Bu zor durum aslında korkaklık değil,9 ay ne zorluklarla karnında taşıdığın bebeğine kavuşacağın o ilk dakikaların daha farklı olmasını hayal ediyordun muhtemelen,endişende bu yüzdendi.çok normal:)
bebeğine sağlıklı günler dilerim inşallah bir daha yaşamazsın..
|
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16849
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2007 Saat 18:55 |
senin yerinde kim olsa telaşlanırdı, Allah bebeğine uzun ömür ve sağlık versin, dünyada en güzel duygu annelik
|
|
|
hande
Altın Üye
"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"
Puanlar: 3356
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2007 Saat 19:23 |
ayyy canım çok geçmiş olsun.inasnın aklı gider tabiikii.ama sağlılı şu an şükür anladığım kadarıyla...allah daim etsin...
|
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 14 Kas 2007 Saat 20:25 |
canım yaaa Allah bir daha yaşatmasın inşallah
|
|
nilay
Pırlanta Üye
"Maviboncuk'un Annesi..."
Puanlar: 10862
|
Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 01:26 |
geçmiş olsun.....
|
|
|
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8380
|
Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 10:53 |
Aman çok geçmiş olsun,seni öyle iyi anlıyorumki,bende normal doğum yapacaktım,sancıyla hastaneye gittim ama bişeyler ters gitti ve sezeryan oldum,kızım doğduktan sonra ilk gecesinde bikaçkere tıkandı ve morardı,annemler normal old. söylüyorlardı ama ben bişeylerin ters gittiğinin farkındaydım,ilk 15 gün hep böyle gitti,sürekli yürek kalkmasıyla işte o anlardan Nolur açılsın nefesi,nolur bişey olmasın diye dua ederken bende anladım anne olduğumu...
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
|
Nilgün1
Elmas Üye
Puanlar: 6026
|
Gönderim Zamanı: 15 Kas 2007 Saat 11:48 |
geçmiş olsun,hiç birimizin bebeği böyle şeyler yaşamasın...
|
|