Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğimizi sütten keserken neler yaşadık?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebeğimizi sütten keserken neler yaşadık?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceyy Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 720
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Nis 2008 Saat 23:22

çok teşekkürler Clown

Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8349
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2008 Saat 23:13
valla benim de baya kolay oldu.. ki çok düşkündü nasıl bırakırım diye düşünüyordum.. ama 11 aylkken kendi kendine almamaya başladı. (onun nedeni muhtemelen süt yetmediği için biberona geçmiş olmam) sonra 1 ay boyunca hergün sağarak onu bardakla içirdim. hatta bir gün gündüz vakti emzireyim napacak diye bir denedim ki o uzman oğlum memeye garip garip bakıyor.. sanki ben bununla ne yapcam diyor bana.. yaşına 4-5 gün kala da vermeyi yani sağmayı kestim.. işte benim hikayem de budur..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3525
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2008 Saat 02:01
ahhhh ahhhh keşke bende nasıl bıraktırıcam diye düşünseydim...
benim oğlum ilk günler sürekli emmek istiyodu etraftakilerde bu çocuk doymuyo sütün yetmiyo diye mama verdilerAngryAngry sonra biraz büyüyünce emmek istemedi oğlum gerçi sütümde çok az zaten. denemediğim şey kalmadı. şimdi sadece uyurken emdirebiliyorum yoksa kesinlikle emmiyo. çok isterdim nasıl bıraktırıcam diye düşünmeyiCryCry
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8349
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2008 Saat 12:07
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

ahhhh ahhhh keşke bende nasıl bıraktırıcam diye düşünseydim...
benim oğlum ilk günler sürekli emmek istiyodu etraftakilerde bu çocuk doymuyo sütün yetmiyo diye mama verdilerAngryAngry sonra biraz büyüyünce emmek istemedi oğlum gerçi sütümde çok az zaten. denemediğim şey kalmadı. şimdi sadece uyurken emdirebiliyorum yoksa kesinlikle emmiyo. çok isterdim nasıl bıraktırıcam diye düşünmeyiCryCry
evet canım yaa. biberonu alan çocuk emmeyi kesin bırakıyor. tabi ondan sonra da biberonu bırakmayla uğraşmak gerekebilir.. gerçi ben onda da çok zorlanmadım. sadece gece 12de emzirme sonunda veriyordum biberonla ap....l bir gün vermedim 3-5 kere gık etti birkaç güne kadar alıştı.. ama onu bıraktıramayan çok arkadaşım da var.. yani emzirmeyi biberonla bıraktırmayı düşünenlere duyurulur...
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
şevvalim Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1081
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2008 Saat 14:33
vallahı arkadaslar benım buzagım30 aylık hala emıyor.Bence bıberonla ılgısı yok.Çunku bıraksaydı benım kızım bırakırdı.Bende bıraktırmayı duşunuyorum.Ama sadece ben baska kımse degıl.tabııı zorlamadan.Ama ınanın ben ondan daha çook etkılenecegıme emınım.Allah yardımcımız olsun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.