|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Elifin_annesi ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Elifin_annesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2017 Saat 20:32 |
Kadir Bey merhaba, size ankara'dan yazıyorum.
Kızım 38. haftada 2.800 gr doğdu. İlk iki ay birer kilo alırken üçüncü ay 400, dördüncü ay 250 gr aldı. Doktorumun tavsiyesiyle beşinci ayda sabah akşam birer öğün olmak üzere kaşık maması, bir öğün de doğal ek gıdaya başladık. Şimdiye kadar herhangi bir doymama belirtisi olmayıp gayet mutlu ve hateketli bir bebek olan kızım yaptığımız takviyeye de hayır demiyor ancak bu iki hafta içinde -kızımın emmesi de azaldığı için- ben sütümün azaldığını hissediyorum. Sizi bir aydır internet üzerinden takip ediyorum ve inanın görüşleriniz benim için çok önemli. İçinde bulunduğum durumda bana nasıl bir yol önerirsiniz? Mamayı bırakıp sadece ek gıdaya mı devam edeyim zira sütümün kesilmesinden çok korkuyorum. Şimdiden çok teşekkürler... |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118465 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keske; doktoru dinleyeceginize, cocugun kakasini dinlese idiniz!!! Cok daha dogru bilgi verir.. Iyi beslenen bebegin kakasi; "Hardal kivaminda ve Altin sarisi" renkte olur.. Ac kalan bebekte kaka; sert ve top-top olur.. Ilk aylarda anormal fazla kilo aldigindan, sonraki aylarda, nisbi bir istahsizlik olmasi normaldir. aksi takdirde, bebek obez olur.. Az da olsa kilo aldigi surece, ek gida gerekmez.. Insallah, sutunuz azalmamistir. Once memeyi verin, arkasindan mama deneyin, almiyorsa da zorlamayin....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|