Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğimin kendi kendine uyuması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebeğimin kendi kendine uyuması

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edipoyraz Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 110
Mesajın Direkt Linki Konu: bebeğimin kendi kendine uyuması
    Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2008 Saat 10:19
merhaba arkadaşlar ,
sizlerden tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. Oğlum 1 yaşına girmek üzere ve hala kendi kendine uymuyor.Sürekli saçımla oynayarak uyumak istiyor. Dün gece yatırdım yatağına 2 saat sonra uyandı yanıma gelmek istedi yanıma yatıp saçımla oynayarak uyumak istiyor. Bende inatla almadım yatağından tam 1 saat ağladıCry. Sonra beşiğine pışpışlamak için eğilince saçlarımı yakaladıConfused bir baktım saçlarımı tutarak uyudu yatağında. Napıcağımı bilemiyorum. Lütfen bana fikirlerinizi söyleyiniz napabilirim kendi kendine uyuması için...Smile
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 10949
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2008 Saat 11:24

merhaba ..

bence ilk önce işe saçlarını toplayarak başlamalısın bence Smile

benim kızım doğduğundan beri kendi kendine uyuyan bir bebek . arada istisnalar oluyodu tabii. şimdi tamamen kendi kendine uyuyo .. bebekken alıştırmak daha kolay diye düşünüyorum ama sana tavsiyem ağlamalarına fazla aldırış etme . bri saaat dayanabildiysen sen bu işi yapabilirsin diye düşünüyorum .Winkeline başka bişey verebilrisin mesela . battaniyesi olabilir sevdiği bir oyuncağı olabilir .birde tamamen uykusu gelmeden yatağına koyma . mesela benim kızım emelemeye başadıktan sonra hiç yatağında uykuya geçmedi . oyun oynuyodu emekliyodu nerde artık dayanaak gücü kalmazsa orda uyuyodu . hala da öyle ayakta uydu zamanlar bile var LOLama yatağına koyduğum anda ağlıyor öyle sabit durarak uyukuya geçmek istemiyor .bunları sana belki bir fikri olur diye yazıyorum çünkü oğlunun huyunu ve hoşlandığı şeyleri bilmediğimden de fikir yürtmek zor oluyo ..
yapacağın en büyük şey kararlı olmak . yada birden birden bire oğlunun kendi kendi kendine uyumasını beklememek .ilk önce saçınla oymasını bıraktırabilirsin mesela .
aklıma şimdilik bunlar geliyor ..kolay gelsin arkadaşım .zor bir süreç ama hallomayacak bişey değil Winksabır diliyorum sanada
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 8182
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2008 Saat 11:56
bizde de o sorun var ya, nasil cozecegim bilemiyorum. ayakta sallanarak uyuyor hanimefendi, besiginde yada yatakta kendi basina uyumuyor. besiginde yattigi zaman gece uyaniyor süt icmeye sonra da yanima gelmek istiyor. bebekte geliyor ikisiyle nasil basedecegim bu uyku konusunda hicbir fikrim yok.Cry
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ağu 2008 Saat 14:19

Güzel fikirleriniz için çok teşekkür ediyorumSmile. Dediklerini uygulayacağım. İlk önce saçlardan başlamak doğru deiğiniz gibi.

Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2008 Saat 11:24
ElifHansa allah sizede kolaylık versin sizin işiniz daha zor birde bebek geliyormuş.Smile
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 8182
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2008 Saat 11:39
Orjinalini yazan: edipoyraz edipoyraz Yazdı:

ElifHansa allah sizede kolaylık versin sizin işiniz daha zor birde bebek geliyormuş.Smile

evet canim allah razi olsun. amin amin. bakalim nasil yapacagizSmile
Yukarı Dön
emiralp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2008 Saat 18:13
merhaba canım allah kolaylık versin..bende bir aralar kendi kendine uyusun istedim ama olmadı..şimdi açıkcası çok önemsemiyorum..çünkü bellibir yaşa geldikten sonra kendi zaten uyuyacak...yatağına bırakıp ağlaya ağlaya uyumasındansa ben uyuturum zamanı gelincede kendi uyur zaten...ben çok uykusu gelene kadar hiç uyutmaya çalışmıyorum..çok uykusu gelince zaten ayağımda veya beşiğinde iki sallıyorum uyuyor...şimdi bir yaşında 5-6 ay sonra kendini daha çok bilecek ve uykusu gelecek..benim düşüncem bu..saçlarından vazgeçirmeye çalışsan daha ii bence..sallayıp uyutursun..kolay gelsin canım.sevgiler..Star
Yukarı Dön
didemkız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 137
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Ağu 2008 Saat 23:37
Mrh.Benimde aynı sorunum var.Kızım 4.5 aylık.Sallamadan uyumuyo sallamakta istemiyorum beyin travması geçirebilirmiş.Bide heryerde sallayacak yer bulmak imkansız o yüzden misafirliğe gidemiyorum.Uykusu gelince dönmek zorunda kalıyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.