merhaba ..
bence ilk önce işe saçlarını toplayarak başlamalısın bence
benim kızım doğduğundan beri kendi kendine uyuyan bir bebek . arada istisnalar oluyodu tabii. şimdi tamamen kendi kendine uyuyo .. bebekken alıştırmak daha kolay diye düşünüyorum ama sana tavsiyem ağlamalarına fazla aldırış etme . bri saaat dayanabildiysen sen bu işi yapabilirsin diye düşünüyorum .
eline başka bişey verebilrisin mesela . battaniyesi olabilir sevdiği bir oyuncağı olabilir .birde tamamen uykusu gelmeden yatağına koyma . mesela benim kızım emelemeye başadıktan sonra hiç yatağında uykuya geçmedi . oyun oynuyodu emekliyodu nerde artık dayanaak gücü kalmazsa orda uyuyodu . hala da öyle ayakta uydu zamanlar bile var
ama yatağına koyduğum anda ağlıyor öyle sabit durarak uyukuya geçmek istemiyor .bunları sana belki bir fikri olur diye yazıyorum çünkü oğlunun huyunu ve hoşlandığı şeyleri bilmediğimden de fikir yürtmek zor oluyo ..
yapacağın en büyük şey kararlı olmak . yada birden birden bire oğlunun kendi kendi kendine uyumasını beklememek .ilk önce saçınla oymasını bıraktırabilirsin mesela .
aklıma şimdilik bunlar geliyor ..kolay gelsin arkadaşım .zor bir süreç ama hallomayacak bişey değil
sabır diliyorum sanada