Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Yeme Sorunları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğimin beslenmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbebeğimin beslenmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hbirkan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Konu: bebeğimin beslenmesi
    Gönderim Zamanı: 07 Mar 2010 Saat 17:24
Merhabalar

4 aylık bir bebeğim var doğduğundan beri emzirirken sürekli savaş halindeydik 1.5 ay kadar emzirdim daha sonra pes ederek sütü sağarak vermeye başladım 1hafta önce artık sütüm yeterli olmadığı için mamaya başladım ilk başlarda kızım hafifti ve ben kucağımda yürüyerek yediriyordum mamasını şimdi çok ağırlaştı fakat bu duruma da alıştığı için oturarak ya da yatarak yeditemiyorum mamasını kucakta olmayı ve yürüyor olmamı istiyor oturduğum anda çıldırıyor ağlamaya başlıyor ve kesinlikle yemiyor çok acıkmasını bekledim bir kaç kez umursamaz ayağa kalkmamı istemez belki diye ama işe yaramadı perişan haldeyim sırtım belim çok ağrıyor kolumu hissedemez hale geliyorum ne yapmalıyım nasıl alıştırabilirim oturarak ya da yatarak yemeğe yardımlarınız için teşekkürler
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2010 Saat 14:08
bir üsre sonra bu işi yapmanız imkansız hale gelecek. yatarak beslemeniz uygun değil, boğazına kaçması açısından ancak oturur pozisyond göğsünüze aykın sanki emer gibi beslerken odada klasik müzik benzeri hafif bir müzik çalın, klasik müzik ilk 6 ay bebeklerin sakinlşemesinde büyük rol oynuyor. olabildiğince gerilemden ve sinirlenmeden mamayı vermey çalşın. artık 4 aylık olduğuna göre kşıkla vermeyi de deneyebilirsiniz
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.