Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğimi memeden kesiyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebeğimi memeden kesiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oğuzkağan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2959
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2009 Saat 22:25
canım benim oğlum 23 aylıkken emmeyi bıraktı.ben yavaş yavaş bıraktırdım.günlük olarak emzirmelerin sayısını azalttım.ilk önce gündüzleri azalttım.geceleri verdim.sonra gündüzleri hiç vermedim hep birşeylerle oyaladım.baktımki sonra kendisi geceleride bıraktı.benim oğlumda tam bir meme bağımlısıydı.ve ben bunları tatildeyken yani 24 saat oğlumla beraberken yaptım.çocuklarımızı memeden keserken onları etkilememek gerektiğini düşünüyorum.kolay gelsin canım
Yukarı Dön
ARCA Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 184
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2009 Saat 10:04
Starbenim dünyalar tatlısı arcam (bu arada resmini yüklemeyi başarırsam görürsünüz benim aşkımı) 21 aylık oldu ve geçen hafta artık memeden kesmeye karar verdim 2 ay önce işe başladım ve benim arcam meme aşkına geceleri ne uyuyor nede uyutuyordu ve ben ofiste uyuklamaya başladım yeni bir iş malum piyasada kötü aman ha dedim kendime zaten çocuğum alacağını aldı zaten kendisininde sürekli uykusu bölünüyor neyse verdik birkaç gün babaanneye , aranızda kızanlar bile oldu zaten o zaman kendine gel sabahat ne yapıyorsun dedim Tongueve arkadaşın bir lafı (ağlayacaksa sizin yanınızda ağlasın babaanne annenin yerini tutarmı ) deyince ben aynı gün akşam eşimle gidip apar topar aldım arcamı ve ogün bugün emmiyor istiyor , annem memede artık süt bitti anne rahatsız diyorum ve o beni teselli ediyor canım ağlama cici yapıyor ve sabaha kadar deliksiz uyumaya başladı ClapClapClapPig 
Yukarı Dön
ARCA Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 184
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eki 2009 Saat 09:27
oh be dünya varmış 2,5 yıl uykusuzluktan sonra sabaha kadar deliksiz mışıl mışıl uyumak ne güzelmiş yaama şimdide hani derin uyuyorum ya eşim gece alarmı kuruyor Pigsabah bir uyanıyor geç kalmış Angry alarmı kim kapattı Angry her sabah aynı ve ben hiç haberim bile yok Pigalarmı kapatıp geri yatıyormuşum Tongue eeee ne yaparsın diyorum o kadar uykusuzluğun acısını çıkartıyorumm Approve
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.