|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Cazipmuzip ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cazipmuzip
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayrıca çektiği sancı böbrekteki taş yüzünden mi. Bu konuda önerebileceğiniz bir şey var mı acaba
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120458 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
TAS oldugu kesin degilki!!!! Kristal yapisi (oda) "olabilir" denmis!!
Soylenenlerin hicbirine inanmayin, hidbir sey yapmayin.
|
|
![]() |
|
Cazipmuzip ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cazipmuzip
Teşekkür ediyorum Kadir bey ilginiz ve bilginiz için. Yalnız birşeyı merak ediyorum. Bebeğim gün içinde enaz bir kez ayaklarını karnına çekip ıhlamaya başlıyor arkasından müthiş bir ter atıp uyuyor hatta sızıyor terimi daha doğru. Doğru davranmak adına soruyorum bunun sebebi ne olabilir ve ne yapmalıyım
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cazipmuzip
Ayrıca bebeğimizi muayene götürmemizin sebebi,idrarında iki defa arka arkaya vişne çürüğüne benzer bir mukus, onun hemen arkasına da birkaç kez kiremit rengine benzer leke gördük.antibiyotikten sonra hemen geçti.bu lekelenmeler kanama olabilir mi diye düşündük açıkçası.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120458 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Susuz KALMIS!!!! Su kaybi oldugunda; idrar koyulasir hem boyle "kristal" gorunumleri olur, hemde oyle "kiremit" rengi kristaller gorulur. Sik sik su teklif edin. Sancisi da ondan.. Odasi serin olsun, ustu cok giyinik olmasin ve TERLEMESIN!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cazipmuzip
Çok sağolun kadir bey. Ayrıca sünnet ile ilgili yazılarınızı da okudum ve kafam rahatladı. Mantıklı ve akıllıca bir yaklaşım gerçekten hiç böyle düşünmemiştim. İlk bebek olduğu için eksiğimiz oluyor elbette. Hastane hastane sürükleniyoruz sürekli. Doğru bir yaklaşım olmuyor ezbere yaşıyoruz sanki. Mesela gittiğimiz doktor prefosordu.biz şikayetlerimizi anlattık daha iyi bir çözüm için. Bebeğimin kilosundan dolayı azarladı bizi. Doğum kilosu 4750 şu anda 10.5 kilo takip ettiğim kadarıyla kilo alımı normal ilerledi. Ki sizin yazılarınızı okudum ve ek gıdayı olabildiğince geciktirdim. 8 ayı geçtik ve daha yeni bebeğimin isteği doğrultusunda ek gıdaya geçtim ama anne sütünü daha fazla veriyorum. Çok ayrıntıya takılmak istemiyorum. Demem o ki doğru yönlendirseler doğru tedavi verilse. Ciddi manada guvenimi sarstılar. Çok haklısınız herşey para madde ve marka olmuş. Ezbere yaşatıyorlar. Size çok minnettarım kadir bey. Değerli zamanınızı bizlere ayırdığınız için. Umarım çevremizde sizin gibi doktorlar görürüz. Sağlıcakla kalın güzel günler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|