|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
jash ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 258 |
![]() Gönderim Zamanı: 17 Şub 2009 Saat 11:26 |
Çocuğumu oyun gruplarına ne zaman götürmeliyim? Çocuğum buna hazır mı? Oyun grubu yavruma ne kazandırır? Oyun grubu seçiminde neleri göz önünde bulundurmalıyım? Ve daha pek çok sorunun cevabını anneler için araştırdık. Oyunla büyüyen, mutlu çocuklar için... |
|
![]() |
|
burcu ![]() Elmas Üye ![]() Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8112 |
![]() |
bu konuyu atlamışım. tam da dün akşam düşünmüştüm bu konuyu.. çok ama çok teşekkürler
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jash ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eki 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 258 |
![]() |
Gerçekten çok önemli bir konu bu. Bebeklerin ve çocukların gelişimi için sosyal gruplar çok faydalı. Günümüz şartlarında da onları oyun grupları bir araya getiriyor. İlginiz için ben teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
Keşke bu konuda yurtdışındaki imkanlar bizdede olsa (Burcu kızma bana valla hayat Polyannacılığı unutturuyo:))) |
|
![]() |
|
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 9194 |
![]() |
bende bugün ne yapacağımı düşünürken çok iyi oldu bu topic ...kızım hem gitmek istiyor hem beni bırakmıyor orda mutsuz gibi görünsede eve gelice anlata anlata bitiremiyor
![]() ![]() ![]() |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
![]() |
|
Elif Hansa ![]() Elmas Üye ![]() Hansa ve Tevhid'in Annesi Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008 Konum: SılayaHasret :( Durum: Aktif Değil Puanlar: 7772 |
![]() |
Ben Emine'ye katiliyorum...
![]() |
|
![]() |
|
fatoş ![]() Pırlanta Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16089 |
![]() |
Yasemin Hanım, bizim için harika bilgiler ekliyorsunuz
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Ben teşekkür ederim ancak bu konuda bazı kötü tecrübeler geçirmiş üyelerimiz de yok değil. Sanırım bu konuda da yine seçim yaparken nelere dikkat etmeli başlıklı içerik yardımcı olacak. Hassas bir konu ve bunu yaparken maddi yanları ile birlikte gerçekten kaliteli bir yaklaşım ve uzmanlık aramak önemli.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|