Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğim ölecek mi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebeğim ölecek mi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2530
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2009 Saat 22:31
aaayyyy..iyi düşün ıyı olsun sen sıkı sarılırsan bebegıne oda sana sarılır ve hayata..........ve baslıgını olumlu yönde degısrırsen sevınırım kımse bebegının ölmesını ıstemez.bak munevver arkadasımız hemsıre tubayda onlar yazmıs cevabı ne yapacagını...güzel haberlele dönersın inşallah..
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
annişadayı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 56
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2009 Saat 21:12
Allh korusun canım neden oyle bır baslık actın uzuldum ..:(

Bende 8.haftamızda cok az bır kanama gordugu m ıcın hemen doktoruma gttım cok cok panık yaptım resmen tıtrıyordum esımle bebısımıze bısey olcak dıye cok korktuk..
doktorum ıcerıde cok az bır kanamanın oldugunu bebekle benım aramdakı bır damarda caltk oldugunu ve kanamanın ondan kaynaklandıgını fakat rabbıme sukurler olsunkı bebısımızın saglıklı oldugunu soyleyınce ınanılamayacak derecede bır mutlulk yasamıstım...
ve doktorum progesteron ılacı verdı 1 ay kadar bu ılacı kullandım..
zaten senın kullandıgın ılacta progesteronun yabancı muadili.. yanı aynı gorevı goruyor..
1 ay yatak lavabo ve doktor dısında hıcbıyere kımıldayamadım...eşim ve annecıgım saolsunlar baktılar bana..gecen hafta prgestero n ılacım bıttı salı ve gunu kontrolum var son kontrolumde henuz rıskım oldugunu bır yere kımıldamam gerektıgını soylemıstı doktorum...
bebısım yetrkı saglıklı olsun ben hıc kımıldamam valla 9 ay yatarım :)

bu yuzden canm hıc korkma panık yapma...bebegının yıyecek ekmegı varsa o mutlaka gelecektır..unutma...
saglıklı ve mutlu gunlere..
dua et sureklı...
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun ısallah ...amin..
Yukarı Dön
oğuzkağan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2960
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Haz 2009 Saat 13:26

canım hiçbir zaman kötü düşünme.her zaman iyi şeyler düşünürsen sonuçta iyi olur.bende 8 haftalıkken kanama geçirdim.çok korktum.dr bana bebeğin bu dünyada nasibi varsa yaşar dedi.korma bence.dr söylediklerini yap yeter

bizide habersiz bırakma canım

Yukarı Dön
gul_gunes Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 51
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Tem 2009 Saat 12:40
Orjinalini yazan: agunduz agunduz Yazdı:

herkese teşekkürler salı günü kontrole gidicem inşallah güzel olur herşey sevgilerSmile

agunduz şuan nasılsın?
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5319
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Tem 2009 Saat 11:13
allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Smile
ilacını düzenli kullan canım hiç işte yapma olurmu merak etme benim arkadaşımın kardeşi 8 ay boyunca kullandı o ilacı zararı yok,hep yatarak geçirdi hamileliğini hiçbirşeyde olmadı maşallah fıstık gibi de kızı var 3 yaşına gircek şimdi sadece dr dinle ve dinlen yat Wink
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.