Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Gelişim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğim ne zaman yürücek?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebeğim ne zaman yürücek?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2293
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 19:55
benim kızımda 7 aylıkken emeklemeye başlamıştı. 9 aylıkken koltuklara tutunarak yürüyebiliyordu. bende kendimce erken yürür diyordum ama yaşına 2 hafta falan kala desteksiz adım atmaya başlamıştı yaşında tam olarak yürüyebiliyordu ama dışarda çok sık düşüyordu. şimdi yeni yeni toparladı.
birde kızım 10 aylıkken biraz ağır hastalandı ve 2 hafta kadar sürdü. biraz hastalanmasıda yürümesine engel oldu diye düşünüyorum ama yinede allah bilcek. en önemliside şuan yürümesi biliyorum.

inşallah senin kızında allah izin verir ve en kısa zamanda yürür.

Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8349
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 22:03
Orjinalini yazan: _mavi boncuğum_ _mavi boncuğum_ Yazdı:

benim kızımda 7 aylıkken emeklemeye başlamıştı. 9 aylıkken koltuklara tutunarak yürüyebiliyordu. bende kendimce erken yürür diyordum ama yaşına 2 hafta falan kala desteksiz adım atmaya başlamıştı yaşında tam olarak yürüyebiliyordu ama dışarda çok sık düşüyordu. şimdi yeni yeni toparladı.
birde kızım 10 aylıkken biraz ağır hastalandı ve 2 hafta kadar sürdü. biraz hastalanmasıda yürümesine engel oldu diye düşünüyorum ama yinede allah bilcek. en önemliside şuan yürümesi biliyorum.

inşallah senin kızında allah izin verir ve en kısa zamanda yürür.
tabi hastalık falan da etken. hatta bizim de şimdi 1,5 yaş dişleri çıkacak daha 1 yaşındayken.. o bile etkenmiş.. dişe yoğunlaştığı için... diş zaten bebekler için büyük bir travmaymış bir dr bana öyle söyledi. konuşma yürüme gibi tüm gelişimleri durdurabilirmiş. hele de bizim gibi azılar şiştiyse..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
nazenin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 215
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 22:47
benim kızım da çok geç yürüdü şimdi onu evin içinde tutabilene aşk olsun 21 aylık ken falan yürüdü
didem bekar
Yukarı Dön
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 834
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 22:50

iyi ki varsınız Embarrassedsamimi içtensiniz hiçbirinizi tanımıyorum ama karşı komşumdan daha yakın geliyorsunuz inanın  buna .Clowninşallah sohbetlerimiz daimi olur.Starherkese tüm içtenliğimle çoooooooooooooooooook teşekkür ederim.

Yukarı Dön
sevalce Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 715
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 23:02
Canım eşref bekir de 1 yaşını 1 hafta geçti başladı yürümeye sen etrafa bakma daha çok konuşur millet bizim de bezimiz için öyle diyorlar boşveeeeer.....
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8349
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 00:03
Orjinalini yazan: ceylinsu ceylinsu Yazdı:

iyi ki varsınız Embarrassedsamimi içtensiniz hiçbirinizi tanımıyorum ama karşı komşumdan daha yakın geliyorsunuz inanın  buna .Clowninşallah sohbetlerimiz daimi olur.Starherkese tüm içtenliğimle çoooooooooooooooooook teşekkür ederim.

ben kendi adıma rica ederim diyim. evet burda arkadaşlıklar hoş oluyor. örneğin ben birkaç arkadaşla hergün görüşüyorum diyebilirim. konularımız da ortak zaten. birkaçgün birbirimizi internette görmesek hemen telefonlara sarılıyoruz iyimisin diye.. burada güzel dostluklar edinmeni diliyorum canım
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3525
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 02:03
bizim için daha çokkkkk var yürümeye...
yalnız arkadaşlar bişey sormak istiyorum. cahilliğimi hoşgörün ama sıralama nedir???
Yukarı Dön
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 834
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 10:08
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

bizim için daha çokkkkk var yürümeye...
yalnız arkadaşlar bişey sormak istiyorum. cahilliğimi hoşgörün ama sıralama nedir???
herhangi bir nesneye tutunup yürümesi koltuklara mesela ben öyle biliyorum.taytaylıyo da diyolar.Clown

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.