Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
fatoş
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16849
|
Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 12:31 |
ceylinsu Yazdı:
cevaplarınız için çok teşekkür ederim.bana da korkuyo gibi geliyo .bundan sonra üstüne düşmem .bende aslında bu kadar diretmezdim ama hani çok bilmiş etraf var ya "aaaaaa hala yürümüyo mu seninki de amma tembel" diye.neden kulak astıysam? |
Ooo lafları duymayacaksın işte canım, doktorlar 18 ayına kadar yolu var diyor, bana da çok soruldu, yok henüz yürümüyor, hazır değil sanırım falan dedim, erken de, geç de olsa sonuçta yürüyecek değil mi
|
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 12:37 |
benim kızım 17 aylık daha yeni yürüyo..1 yaşına doğru herkes başladı bu kız niye yürümüyo diye ama benimki bırak sıralamayı ayakta bile durmuyodu..bende çok yıprandım ama sen erken başlamışsın tasalanmaya..
|
|
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8380
|
Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 12:57 |
Geç yürüyen çocuk daha temkinli ve emin adımlarla yürüdüğü için düşme riski daha az oluyor,benim kızın gözün kara 10 aylık yürüdü ama o kadar çok düşüyorduki,hergün biryerimiz morarıyordu,üstelik çok tehlikeli düşüşlerde yaşadık..Allah korusun gerçketne..o Yüzden hiç takma kafana güzelim, geç olsun tehlikeli olmasın demi
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
|
yeşim
Altın Üye
Süper Anne
Puanlar: 4345
|
Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 14:51 |
Benim ikizlerden Arda 7 aylıktı koltuğa tutunabildiğini anladığımızda yürüteç aldık.Çabuk alıştı yürütece ve yürüdü yürüteçle.Ama kızım Azra biraz ağır top,ayaklarını basamadı.Dr a bile götürdük.henüz erken,basmaması olumsuz bir durum değil dedi.Eeee kızım basarsa belki incileri dökülürdüüü...Oğlum şimdi tutunmadan birkaç adım gidebiliyor.kızımda sadece desteksiz durabiliyor.Kızım oğlumdan geride biraz.ama çocuktan çocuğa değiştiğini anladım.Üzülme sen.....
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8349
|
Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 18:40 |
ceylinsu Yazdı:
cevaplarınız için çok teşekkür ederim.bana da korkuyo gibi geliyo .bundan sonra üstüne düşmem .bende aslında bu kadar diretmezdim ama hani çok bilmiş etraf var ya "aaaaaa hala yürümüyo mu seninki de amma tembel" diye.neden kulak astıysam? |
ya kusura bakma da halt etmiş onlar.. daha 11 aylık çocuktan bahsediyorsun. ne demekmiş tembel.. ay bak kızdım şimdi
yok güzel arkadaşım. ben de yürüsün istiyorum ama doğum gününde rahat etmek için, başka bir nedeni yok yani..
|
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
|
şevvalim
Kıdemli Üye
Puanlar: 1081
|
Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 18:45 |
Hıç tasalan ma arkadasım benım yıgenım 18 aylık yurudu.Sen dr baskasına kulak asma dıyecegım ama ne yazık kı ınsanı yıpratıyorlar.
|
|
|
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Puanlar: 11323
|
Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 19:33 |
bencede tasalanacak bir durum yokki ortada daha küçük annesi zamanını bekliyordur kendine güveni gelsin yürüyecek elbette 18 aya kadar dert etme sen benim kızmda 11 aylık yürüdü dahada erken yürürdü ama hastalık geçirdi 10 ayda o sıralarda yürüme çabaları vardı bi hastalandı herşeyi bıraktı toparlanması 15 20 günü buldu ole yürüdü
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16849
|
Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 19:51 |
irme Yazdı:
Geç yürüyen çocuk daha temkinli ve emin adımlarla yürüdüğü için düşme riski daha az oluyor,benim kızın gözün kara 10 aylık yürüdü ama o kadar çok düşüyorduki,hergün biryerimiz morarıyordu,üstelik çok tehlikeli düşüşlerde yaşadık..Allah korusun gerçketne..o Yüzden hiç takma kafana güzelim, geç olsun tehlikeli olmasın demi |
İrmeciğim çok haklısın canım 1 yaşından sonra korkuyu daha iyi anlıyorlar, o yüzden çok temkinli davranıyorlar
Bu arada yürüteçe koyulan bebekler gerçekten erken yürüyor ama ben doktorlar pek tavsiye etmediği için, hiç koymadım
|
|
|