Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Gelişim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğim ne zaman yürücek?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebeğim ne zaman yürücek?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 831
Mesajın Direkt Linki Konu: bebeğim ne zaman yürücek?
    Gönderim Zamanı: 04 May 2008 Saat 21:07

Disapprovekızım 11 aylık duvara tutunarak çok güzel yürüyo eğer farketmezse ayaktada duruyo ama elini bıraktığımı farkettiğinde kendini hemen yere bırakıyo.halbuki 7 aylık sıralamalara başlamıştı.ne zaman yürücek bebeğim?Disapprove

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 71786
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 May 2008 Saat 21:33
ceylinsu bu da yalnis yerde oldugun dan dolayi tasinmistir....
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8306
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 11:22
Hiç merak etme annesi çok yakın zamanda yürür..benim kızımda da bu belirtiler vardı,1 ayın içinde yürüdü,sizde doğumgününüzü yürüryerek kutlarsınız inş..Clown
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 11:29
Canım acele etme, zamanı gelince yürüyecektir, sen bunun için çok üstüne gitme sonra da inat yapıp yürümez veya korkabilir, o yüzden sen hiç zorlama Thumbs%20Up Doktorlar 18 ayına kadar yürüyebilir diyorlar
Benim kızım 9,5 aylıkken sıralamaya başladı, şimdi 14 aylık daha yeni yeni yürüme çalışmalarına başladı, doktor çok temkinli dedi, ben hiç bu konuda baskı yapmıyorum, eninde sonunda yürüyeceketir nasıl olsa Smile
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 11:46
canım Çınar da7 aylık başlmıştı sıralamalara. yaklaşık 9,5 aylıktı bir adım attı. fakat fena düştü. kafasını bir oyuncağın kenarına çarptı ve ondan sonra çok korktu. fatoş haklı çok temkinli oluyorlar sonrasında. snein farketmedğin bir korku veya deneyim yaşamış olabilir. şimdi ise çınar 12 aylık olacak 3 gün sonra.istediği zaman 6-7 adımı pekala atıyor fakat hemen yere çöküyor. yada elllerine kaşık vs. alıp kendini dengede tutarak kaşıkları birbirne vuruyor. ama hadi dur oğlum burda, bana gel dediğinde tık yok. biraz da inatçılığı varsa fena halde inada bindiriyorlar. dr bana bu çocuk yürüyor ama canı istemiyor her halinden belli , üzerine gitmeyin kendi haline bırakın dedi.. ben de 1 haftadır çalıştırmıyorum hiç bir şey yapmıyorum. özellikle de dün o kadar farklıydu ki. dışarıdaydık. babası elinde tutuyordu öyle yürüryorlardı ve ilk kez elini bırakmak istedi çınar. ve sonra kendisi yine 3-4 adım attı popo üstü oturdu.  biz de aa kuşalara bak falan dedik(kuş diyince bizde akan sular durur da) kucağımıza aldık. ama cesaret geldiği her halinden belliydi bütün gün.. endişelenme allah ona izin verince yürüyecek, onu bekliyor oWinkWink
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 12:12
cevaplarınız için çok teşekkür ederim.bana da korkuyo gibi geliyo .bundan sonra üstüne düşmem .bende aslında bu kadar diretmezdim ama hani çok bilmiş etraf var ya "aaaaaa hala yürümüyo mu seninki de amma tembel" diye.neden kulak astıysam?

Yukarı Dön
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 12:12
hepinizi öpüyorumClown

Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 May 2008 Saat 12:30
Orjinalini yazan: bdinler bdinler Yazdı:

canım Çınar da7 aylık başlmıştı sıralamalara. yaklaşık 9,5 aylıktı bir adım attı. fakat fena düştü. kafasını bir oyuncağın kenarına çarptı ve ondan sonra çok korktu. fatoş haklı çok temkinli oluyorlar sonrasında. snein farketmedğin bir korku veya deneyim yaşamış olabilir. şimdi ise çınar 12 aylık olacak 3 gün sonra.istediği zaman 6-7 adımı pekala atıyor fakat hemen yere çöküyor. yada elllerine kaşık vs. alıp kendini dengede tutarak kaşıkları birbirne vuruyor. ama hadi dur oğlum burda, bana gel dediğinde tık yok. biraz da inatçılığı varsa fena halde inada bindiriyorlar. dr bana bu çocuk yürüyor ama canı istemiyor her halinden belli , üzerine gitmeyin kendi haline bırakın dedi.. ben de 1 haftadır çalıştırmıyorum hiç bir şey yapmıyorum. özellikle de dün o kadar farklıydu ki. dışarıdaydık. babası elinde tutuyordu öyle yürüryorlardı ve ilk kez elini bırakmak istedi çınar. ve sonra kendisi yine 3-4 adım attı popo üstü oturdu.  biz de aa kuşalara bak falan dedik(kuş diyince bizde akan sular durur da) kucağımıza aldık. ama cesaret geldiği her halinden belliydi bütün gün.. endişelenme allah ona izin verince yürüyecek, onu bekliyor oWinkWink
Bende aynen öyle düşünüyorum, kendisi ne zaman isterse o zaman yürüsün, bu arada benim kızım da kuşlara bayılıyor, görür görmez aaa diyor LOL kuşları taklit ediyor Smile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.