Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeğim kusuyor ama!!!....
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbebeğim kusuyor ama!!!....

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kupa kızı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesajın Direkt Linki Konu: bebeğim kusuyor ama!!!....
    Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2008 Saat 00:28

Kadir bey benim sorunumda kusmayla ilgili ama durum bira farklı..şöyle açıklayayım.yaklaşık 15 gün sonra 4. ayını dolduruyor oğlum..bundan 1 ay önce kakasının yeşile dönmesi ve sümüksü bir kıvam almasından şüphelenerek gaita testi yaptırdık.bu testte amib çıktı.sonra doktorumuz fl..y diye bir şurup verdi.10gün kullandık.kakası normale döndü ama emdiği sütü çıkarmaya(sadece emiyo) başladı..kusmayı sorduk dr.a bu mikrop vücuttan çıkarken karaciğere yapışınca olabilir dedi tabi bi kaç gün daha devam ederse..kesilmişti 2 hafta geçti yine başladı..üşütmüş de olabilir mi..ne yapalım??

kupa kızı
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2008 Saat 00:33
bu arada bu mikrobun iyi yıkanmayan ellerden ve öpmekten bulaştığını öğrendik.eşimde ben de bu konuda çok titiziz..nedenin bu olduğunu söylediğimizde bile çevrmizdekiler bize tavır yaptı..bu da ayrı bi tarafı olayın..ne yapacağımızı şaşırdıkUnhappy
kupa kızı
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119777
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2008 Saat 11:07
Haliniz içler acısı, hiçmi benim yazılardan okumadınız.
4 aylık bebek te yeşil kaka çok yeme sonucu oluşur, hastalık değildir. Zavallı garibim, fazlasını kusarak başının çaresine bakmış...O yüzden kusunca kaka rengi düzeldi. Garibim baktı Dr. dan ümit yok, başının çaresine bakıyor. Biraz zorlamayın, herşey düzelir.
- 4 aylık bebekte amip düşünmek te yani baya beceri!!!!
Doğrudur, hastalıklar, üşütmekle, diş çıkarmakla, nazar değmesi ile, kuşun kanadından yel kapması ile oluşmaz.Mikroplarla olur. Ama bu demek değildirki siz çocuğunuza steril bakacaksınız, temiz bakmanız yeterlidir. Çok titizlik iyi değildir. Sizin çocuğunuz hiç hasta değildi ki...Teknik arıza, beslenmesini biraz azaltın, herşey düzelir, hiç korkmayın. Etrafınızıda kırıp dökmeye hacet yok. Sevgiler.

Düzenleyen Dr. Kadir Tuğcu - 01 Eyl 2008 Saat 16:45
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2008 Saat 20:56
çok teşekkür ederim Kadir Bey aydınlattığınız için.tabi hasta olmadığını öğrendiğim içinde epey rahatladım.tekrar teşekkürler..
kupa kızı
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.