|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NİLDAM ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() Gönderim Zamanı: 06 Şub 2012 Saat 13:22 |
kadir bey merhaba kızım 7.5 aylık ilkkez hasta oldu cok üzgünüm...burnu akıyor öksürüor öksürüğü ise balgamlı ne yapabilirim doktor HRDRYLLİN DİE BİR SURUP VERDİ KULLANMAK İSTEMİYORUM ÜZERİNDE ÖKSÜRÜK SURUBU YAZIYOR CÜNKÜ.BALGAMI NASIL SÖKER..ASİST KULLANMALIMIYIM ACABA.LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ BANA
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() |
Sakin ha... Her iki ilacida meslek hayatimda hicbir hastama yazmadim, hicbirinde de kotuye gidis olmadi. Cira gibi yanarsiniz, eski mailleri okuyun, kullananlarin halini gorursunuz.
|
|
![]() |
|
NİLDAM ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 19 |
![]() |
cok teşşekkürederm kadir bey sadece asist vereblrmym acaba sarımsak sogan bol kullanıorum corbasında pekmez tarcın zencefl veriorum ne önerirsiniz ne yapmalym lütfen yardımcı olun
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() |
Asist, sizin durumunuzda en olmadik ilac. Bronslari daraltici etkisi ile hiriltilara sebep oluyor. Eski mailleri okuyun, cok tafsilatli anlattim.
|
|
![]() |
|
![]() |
eski mailleri nerden bulucam kadir bey peki ben ne vericem bebegme iyileşmesi balgamı atması için
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() |
Dilan Hanım eski maillere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz, geçmiş olsun...
|
|
![]() |
|
![]() |
kadir bey belki uzun olacak ama eminim benim yazımı bastan sona okuyacaksınız....cocugunuz varmı bilmiyorum ama senelerin dokturusunuz ...birsürü milyonlarca cocugunuz var benim bebegimde bunlardan biri.kızım ilkkez hasta oldu ne yapacagımı bileemedim.okadar korumama ragmen oldu.dısarı cıkan biride değiliz.evde hasta oldu....ilk basta gittiğim doktoru aradım petitus ver dedi.sonra peditusla ilgli yazıları okuyunca cigerlere indirdiğini okuyunca kestim....baska hastaneye gittim o doktor bana sadce hydryllin die bir surup verdi..bebegmn sadece burnu akıyordu.ama o aksam öksürük basladı.doktorda bana öksürük baslarsa ver demişti.vermeye basldım.ve öksüren bebege öksürük surubu verilmesinin cok yanls oldugunu anlaynca okuyunca aradım ve benm bebegm balgamlı öksürüor dedim.asiste basldık.bugunde dahil olmak üzere 5gündür veriyordum.anck hiç iyileşme olmaynca doktora gittik.ben biraz evhamlı anneyim die sıkılıpmı augumentn die bir antibiyotk yazdı bilmiyrum.napıcam ben LÜTFEN YARDIM EDİN.BEBEGM COK ÖKSÜRÜYOR.ÖKSÜRÜRKEN KIZARMAYA BASLDI.AGIZINDA BİR KOKUVAR....ANLAYAMADIM.BURNU AKIYOR...VENTOLİN SURUP VERDİ.BEN NEYAPACAGIM NE KULLANICAM.SIRTINI DİNLEDİ VE BALGAMYOGUN DEDİ.....O ZAMAN NEDEN BALGAM SÖKTÜRÜCÜYÜ KESTİ...LÜTFEN FİKİR VERİN İLAÇLAR ELİMDE.BEBEĞİMİNTEDAVİ OLMASI LAZIM.GÜN GEÇTİKÇE İYİ OLACAGNA KÖTÜ OLUYOR.COLDMİX SERUM FİZYOLOJK HEPSİNİ DENEDİM.YAKLASIK 9 GÜNDÜR 10GÜNDR BURNU AKIYOR....HUZURSUZ..AGLIYOR...NE YAPICAM BEN:(((COK TEŞŞEKKÜR EDERİM.
|
|
![]() |
|
![]() |
Daha durun, 10-15 gununuz daha var iyilesmesine. Burnundaki akintiya bakin, ilk gunler 'su gibi' olan akinti, zamanla once 'sut beyazi' sonra "Bally" gibi sari/yesil olacak, ondan sonra iyilesecek. Gripte hicbir ilaci kullanmayin. Siz boyle iyilesmedi diye doktora her gittiginizde, tedavi agirlasacak, en sonunda sesiniz cikmasin diye size igne yazacak. Sadece benim dediklerimi yapin. Aksi bir durum oldugunda, atesi 5 gunden uzun surer, sabahlari cok farkli ve igrenc bir agiz kokusu olur, atesini dusurdugunuz zaman bile hastalik tablosu devam ederse, gostermeniz gerekir. Ayrica asagidaki ilaclari da kullanmayin.
Drugs including Pseudoephedrine, combinations in Turkey :
ACTIDEM 150 ML ŞURUP - GLAXO SMITHKLINE 5,22 TL ACTIFED 150 ML ŞURUP - GLAXO SMITHKLINE 5,07 TL ACTIFED 60 MG 30 TABLET - GLAXO SMITHKLINE 4,47 TL ASPIRIN COMPLEXORAL SUSPANSIYON GRANULLU 500/30 MG 10 SASE - BAYER 11,75 TL ASPIRIN COMPLEXORAL SUSPANSIYON GRANULLU 500/30 MG 20 SASE - BAYER 18,85 TL BENICAL 100 ML ŞURUP - BAYER 4,29 TL BRONKAR 100 ML ŞURUP - NOBEL 3,35 TL BRONKAR-A 100 ML ŞURUP - NOBEL 4,17 TL CIRRUS UZUN SALIM 14 FİLM TABLET - UCB PHARMA 6,66 TL CLARINASE REPETABS 20 TABLET - SCHERING PLOUGH 5,22 TL DEKOFERIN-EX ŞURUP 150 ML - BERKO 5,44 TL DOLORIN COLD 10 TABLET - DINCTAS 2,54 TL DOLORIN COLD 30 TABLET - PENSA PHARMA 7,22 TL DORFAN ŞURUP 100 ML ŞURUP - AKDENIZ 3,59 TL DUACT 30 KAPSÜL - GLAXO SMITHKLINE 9,97 TL GRIPAMOL TABLET - KOCAK FARMA 4,28 TL GUDEF SURUP 100 ML - BERK-FARMA 7,59 TL IBURAMIN COLD 100 ML ŞURUP - BERKO 5,22 TL IBURAMIN COLD 24 KAPSUL - BERKO 7,22 TL NUROFEN COLD FLU 24 TABLET - RECKITT BENCKISER 8,01 TL NUROFEN PLUS 12 TABLET - RECKITT BENCKISER 5,65 TL PARASINUS 30 TABLET - KOCAK FARMA 2,73 TL RINOGEST 150 ML EKSPEKTORAN ŞURUP - SANOVEL 5,26 TL SUDAFED EXPEKTORAN 150 ML ŞURUP - GLAXO SMITHKLINE 5,59 TL TRIATUS 100 ML ŞURUP - KOCAK FARMA 3,39 TL VICKS MEDINAIT 120 ML SURUP - ECZACIBASI ILAC PAZARLAMA 4,82 TL VICKS VAPODRY 120 ML SURUP - ECZACIBASI ILAC PAZARLAMA 4,17 TL |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|