Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
frezya
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 23
|
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2010 Saat 16:08 |
atos Yazdı:
benim kızımda tam 9 aylık 8kilo 750 gr bence kilosunu takma sağlığı yerindemi o önemli |
Taktıgım kesinlikle kilosu degil zaten kilosu iimi degil mi diye sormadım ben benim endişem cocuk ac mı degil mi hadisesi...Zira dr. beye yazmayı unuttum ama boyu da durdu 1,5 aydır sadece 1 cm uzadı...
|
 |
frezya
Üye
|
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2010 Saat 16:19 |
|
 |
kerem-irem
Katılımcı Üye
Puanlar: 615
|
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2010 Saat 16:46 |
doktor beyin yorumunu etkilediğimi hiç sanmıyorum ben genel anlamda yaptım yorumumu sizin sorunuza denk geldi aferdersiniz ben de çocuklarımı ailemden binlerce km uzakta doğurup yardımsız ve kimseye soramadan büyütmüş biri olarak sadece daha rahat olmanız gerektiğinizi düşünmüştüm mesajımdada affedin diye yazmıştım zaten tekrar özür dilerim kusura bakmayın
|
 |
frezya
Üye
|
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2010 Saat 16:51 |
kerem-irem Yazdı:
doktor beyin yorumunu etkilediğimi hiç sanmıyorum ben genel anlamda yaptım yorumumu sizin sorunuza denk geldi aferdersiniz ben de çocuklarımı ailemden binlerce km uzakta doğurup yardımsız ve kimseye soramadan büyütmüş biri olarak sadece daha rahat olmanız gerektiğinizi düşünmüştüm mesajımdada affedin diye yazmıştım zaten tekrar özür dilerim kusura bakmayın |
Ne özürü estagfurullah... Aramızda kırgınlık olmasın... Ben yanlıs anlamısım
|
 |
kerem-irem
Katılımcı Üye
Puanlar: 615
|
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2010 Saat 16:53 |
yok önemli değil insan bazen hassas olabiliyor
|
 |
meltem7809
Üye
Puanlar: 2
|
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2010 Saat 10:18 |
Şu kilo işi beni deli ediyor, benim oğlum da 4,5 aylık. 6,650 tartıldı dün,boyu 65 cm.3.140 gr,50 cm doğmuştu. 2 haftada 150 gram almış, yoğurtla meyve suyu başla dendi. Nasıl başlayayım,Ne yapacağım ben, oğlumu emzirebilmek için ücretsiz izin bile aldım, niye yetmiyorki sütüm. Sütün yetmiyor denince hakarete uğramış gibi hissediyorum kendimi. Hem bu yüzden hem de oğlumun pipisi eğriymiş, pipisinin altında kordis varmış(yapışıkmış)yanlışyazmış olabilirim, 1 yaşından sonra ameliyat dediler. Dün akşamdan beri eşimle depresyondayız. Ağlamaktan yüzüm gözüm şişti artık, oğluma baktıkçada sürekli ağlıyorum. Anne olunca anladım--sitenin ismi ne güzel tarif ediyor beni.
|
 |
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 7000
|
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2010 Saat 12:04 |
Arkadaşlar doktor bölümlerinde karşılıklı sohbete girmeyin lütfen. Çünkü doktor bey her mesajı girip okumak için çok değerli vaktini harcıyor. Forumun diğer bölümlerinde bilgi alışverişi yapmanız uygun olur. Anlayışınız için teşekkürler...
|
 |
meltem7809
Üye
Puanlar: 2
|
Gönderim Zamanı: 29 Nis 2010 Saat 16:26 |
Ben sohbet sayfasında olduğumu farketmemişim,soru sormaya çalışıyordum, özür dilerim ama ciddi sorunum var, onu dile getirdim, ben de sizden anlayış bekliyorum. Tüm annelere sevgiler
|
 |