Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebegım 2 aylık hıperaktıf dendı yaf
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebegım 2 aylık hıperaktıf dendı yaf

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Konu: bebegım 2 aylık hıperaktıf dendı yaf
    Gönderim Zamanı: 06 Kas 2008 Saat 23:34
arkadaslar bebegım dogdu dogalı hep kıpır kıpır kendını sıkıyo uykusunda bıle yuzune gozune dalıyo sabah bı bakıyorum 180 derece donmus kıvranıp duruyo.ben hep gaz sancısına yordum gazı vardı ama sımdılerde artık gazı yok gıbı baska bısıyı oldugundan suphe edıyordum.bugun saglık ocagına goturduk ası ıcın.hemsıre dedıkı bunun nesı var gazmı acaba neden durmuyo dedı.sonra doktor geldı muayene ıcın karnını sıktı ıyı gazıda yok dedı.dedım yerı gelmısken doktor madem gazı yok bu cocuk neden hep bole hareket halınde ellerı kolları bacakları sureklı calısıyo.mememı emerkende onunla kavga edıyo cekıyo bırakıyo cekıyo sunduruyo bırakıyo.buyuk ıhtımalle hıperaktıf bı cocuk olacak fazlaca ugrastıracak sızı dedı.yalnız bunu ıyı bısımıs gıbı gulerek soledı benım bıldıgım hıperaktıflık bı rahatsızlıktır odaklanma ve dıkkat problemıde vardır ve tedavı gerektırır.nese ayda bır ozel doktorumuzada muayeneye gıdıyoruz bırde ona danısacagım ınsallah bısıyı yoktur ya cocugumun.
Yukarı Dön
MySons Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1535
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Kas 2008 Saat 23:54
Sen simdi hemen okadar takma kafana derim..saglik ocagindaki doktorun gülerek, cocugu bu konuda muayene etmeden söyledigi bu lafa!!! Kendi doktorunuzada bir danis...belkide cok fazla akillida olabilir?!?!? Cocuklar hep hareketli olunca hiperaktiflik geliyor akillara, ama akilli zeki cocuklarda yerli yerinde duramaya biliyor...ne malum?!?!? Sen gercekten SIKMA canini...kendi doktorunuza bi ciddi ciddi bu konuda danis...eger gercekten hiperaktifse, buda cooookkkk kötü bir hastalik degilki...sadece cocugunun seni biraz daha yoracaginin ugrastiracaginin bir isareti..allah ciddi ciddi hastaliklar rahatsizliklar vermesin!!! 

Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2008 Saat 00:11
Bende Nurgül'e katılıyorum canım, bence 2 aylık bebeğin, ileride hiperaktif olacağı hemen anlaşılmaz, bunu anlayabilmek için daha çok erken olduğunu düşünüyorum ama belki ileride çok hareketli olabilir Smile

Düzenleyen fatoş - 07 Kas 2008 Saat 00:12
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2008 Saat 01:28
Sıkma canını güzelim inşallah değildir çok hareketlidir belki kıpır kıpır..Ben ta hamileyken diyodum bu kız hiperaktif olacak uyuyamazdım kıpraşmasından daha doğmadan beni acaip yoruyodu,doğduktan sonrada öyleydi sonra sonra tam tersi oldu tembel...1 buçuk yaşında yürüdü o derece ama şimdi yine kıpırdakTongue
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 9866
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2008 Saat 02:30
bunu anlamaları için çok erken değilmiShockedoyun istiyordur belki Smileama hareketli olabşlir gidişatına bakılırsa yağmur ne karnımda rahat durdu nede doğduktan sonra hiç 5 dak poposu yere gelmezLOL
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2008 Saat 08:50
Bence gazdan kaynaklanıyordur..gaz sancıları çoğunlukla 3 ay kadar görülebiliyor,ayrıca gene bildiğim kadarıyla hiperaktivite 4 yaşa kadar belli olmuyor,yani evet bu çocuk hiperaktif denilemiyor...sıkma canını güzelim daha o kadar küçükkki bebeğin zamanla düzene girecektirWink
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2008 Saat 11:50
benim bildiğim kadarıyla hiperaktivite belirtileri 2 yaşından önce başlamıyor.. bence 2 aylık bebeğe bu teşhisi koymak doğru değil.. doktor da bir acayipmiş yaa.. bu gülerek söylenecek birşey değil tabiki.. allah korusun bir çeşit hastalık o da... hem çocuk için hem de anne için zor birşey..

Düzenleyen burcu - 07 Kas 2008 Saat 11:53
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Kas 2008 Saat 15:35
korkma canım benim oğlumda çok hareketli idi yoktur birşeyi
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.