Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeği erken kalkan anneler !
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBebeği erken kalkan anneler !

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 13:02
Orjinalini yazan: FİNCAN34 FİNCAN34 Yazdı:

yanımda yatırma olayına karşıydım ben hem yatmazdı benımkı hemde ıstemedım  ben cunku arkadaşlarım oyle yaptılar cocuklarını ayıramadılar odalarına ayrı yatamıyor tabı bu her cocuk ıcın gecerlı olmayada bılır
gece yatırmaya ben de karşıyım biz babamız işe gittikten sonra sabahları yan yana uyuyoruz
kuzucumlaSmile
Yukarı Dön
TÜBAY Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4018
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 13:48
benim kız ne gece ne gündüz kimseyle yatmayı sevmiyorSmileSmile sabahlarıda saat 8 gibi uyanıyor. çalıştığımız için biz zaten o saate çoktan kalkmış oluyoruz. hafta sonlarıda öğleden sonra biraz geç uyuyor o yüzden akşam uykusuda geçe kalıyor ve sabahta geç kalkıyor. çok şükür uyku sıkıntısı çekmedikLOLLOL
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
Yukarı Dön
omayra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 15:14
  Fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Ege kurulmuş saat gibidir. Kuşluk, öğle ve tabi sabah uykusunda hep aynı saatte uyanır.[ rutinci başak burcu işte ] Gündüzleri biraz çok uyuyor galiba. 2 şerden 4 saat bazen biraz daha fazla uyuyor.
 Geç yatırdığım da oldu, akşam yemeğimiz 18,30 da yenir. sonra 21 gibi muhallebisini verip uyutuyorum. AMA  yine 5,30 da uyanıyor.Bi kaç gün acıkıyor mu acaba deyip gece süt verdim. değişen bişey olmadı.

Yukarı Dön
KUZEY&MİRA Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Melek Anne :)

Puanlar: 2244
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 16:11
Bence gündüz uykusunu bir saate düşürene kadar azaltarak dene..Dönem dönem bizimde kalkma saatlerimiz değişti mesela bir haftadır 10:30 da kalkıyor eşşek. Ama ben bu kadar geç kalkmasını da istemiyorum öğünler atlıyor,karışıyor..
Kuzey çok küçükken böyle sabaha karşı uyanır daha uyumazdı..Ama arkadaşların dediği gibi yapmaya başladım yanıma aldım,emzirdim,su verdim derken tekrar uyumaya alıştı..Sen de yap yanına al öyle böyle bir saat sonra bence uyur..Ben gece haricinde arada yatağa almayı zararlı bulmuyorum..
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 18:12
betül gündüz uykusu fazla gibi bu yaş çocuk için...iki öğle uykusunu bi şekilde birleştirip teke düşürürsen bu sorununa çözüm olabilir...
Yukarı Dön
omayra Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 19:17
 Meryemcim tek uykuya düşür demişsin biz daha 2 ye zar zor alıştık. Artık evhamlanmaya başlayacağım bi benimkimi bu kadar düşkün uykuya! Sağlığıyla ilgili bişey mi var acaba diye düşünmeye başladım artık. Ama doğduğundan beri uykuyu sever Ege.
 şimdi içeride mızıl mızıl. Babası şebeklikler yapıp oyalıyo. Her akşam aynı senaryo. saat 8,30 u zor yapıyoruz.
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 20:10
uykuya düşkünlü öğle uykusunu teke indirmene engel değil ki!
benim oğlum da senin ki gibi...daha öğle uykusundan kendi kendine uyandığını bilmem..hep biz uyandırırız....

iki iki dört saat uyuyacağına bi kere de 3 saat uyusun ona yeter...bak gör daha rahat edersin canım...

Yukarı Dön
Aslı Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İpek böcüğünün güzel annesi

Puanlar: 3509
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 22:04
ah ahh benim kızımında ne yatma saati belli ne kalkma saati.3 de 4 te  5 de her saat kalkabiliyo.ama en geç 7.30da kalkmış oluyo ve sallanarak uyuyo gecede devam ediyo bu sallamalar.çok zor çok..nasıl bi düzen oluşturucam bilmiyorum ama artık yoruluyorum .uykusuzluk geriyo.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.