Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Haberler & Duyurular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeği Bul, Ödülü Kazan!...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBebeği Bul, Ödülü Kazan!...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 26>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 12:35

hadi bakalım kızlar bu sefer işimiz daha zor olcak galiba

Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2475
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 12:40
Orjinalini yazan: byzkz byzkz Yazdı:

toplam bir kez yarışma hakkı derken yalnız bir renk bebek için mi yoksa her renkten birer kez mi Question

Her renk bebek için ayrı ayrı birer kez cevap gönderme hakkınız var... Yani örneğin, tatil kazanmak istiyorsanız, sadece 5 tane mavi bebek bulacaksınız, mavi bebeklerin üzerine gelince beliren kelimelerden oluşan cümleyi hatasız bir şekilde forma yazarak göndereceksiniz.. İsterseniz aynı şekilde diğer ödüller için de cevap gönderebilirsiniz... Yani herkesin 5 tane farklı cümle oluşturma hakkı var...

Bu sefer ufak tefek hatalarla yanlış cevap gönderen veya birden fazla cevap göndererek şansını deneyen üyelerin sadece ilk gönderdikleri cevap geçerli sayılacak ve otomatik olarak yapılacağı için ben de müdahale edemeyeceğim. Wink

Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 12:41
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Orjinalini yazan: Siddartha Siddartha Yazdı:

Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Bu güzel hediyelerle dolu yarışmayı inceledim ve bu kez biraz yarışmanın zor olduğunu düşünüyorum Haluk BeyLOLLOL

Sadece bir soru sormak istiyorum...
Toplam kaç sayfanız var acaba?...Big%20smileBig%20smileBig%20smile

Çok fazla LOL
10.000?Shocked

Fazlası olma ihtimali var. Tam sayıyı gün içinde yazabilirim...
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 12:47
bi sorun daha var haluk bey

ana sayfanızda bir bölüme birden fazla butonla ulaşılabiliyor . örneğin VE BABALAR bölümüne hem yeşil bölgeli yerden hem de ayrıca sayfanın alt taraflarında başka bir yerden ulaşabiliyoruz. bunlar aynı kapıya mı çıkar yoksa ayrı ayrı mı bakmalıyızQuestion

malum zaman önemliLOL
Yukarı Dön
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 12:56

ana sayfanızda bir bölüme birden fazla butonla ulaşılabiliyor . örneğin VE BABALAR bölümüne hem yeşil bölgeli yerden hem de ayrıca sayfanın alt taraflarında başka bir yerden ulaşabiliyoruz. bunlar aynı kapıya mı çıkar yoksa ayrı ayrı mı bakmalıyızQuestion

malum zaman önemliLOL

Menüdeki her başlığın bir ana sayfası var... Örneğin "ve babalar" ana sayfası, o sayfaya gelince o sayfanın içeriğinin tamamına ulaşabiliyorsunuz. Bazı başlıkları ise bir ana sayfası var ve sonra içeride tekrar iki ana sayfası olabiliyor. Örneğin, "cinsellik, ilişki"...

Sizin sorunuzda ise, genelde alttaki tanıtımlar ana sayfalara yönlendiriliyor. Ama cadıca veya öpülecek, biber sürülecekler sayfalarının bir ana sayfası yok... Yazarlarımızın yazılarına da, son yazıları en üstte olmak koşuluyla diğer yazıları drop down menülerle ulaşılabiliyor.

Ayrıca üst kısımda isim bankası, aile albümü gibi de kısımlar var... Yani iş kolay değil... Wink

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 12:58

Haluk Bey ne yaptınız ayyyy... Ben öylesine demiştim 10.000'i ama zaten dün incelediğimde farkettim ama 2.000 falan diye düşündüm sadece. Gerçekten kaç sayfa olduğunu merak ettim şimdi.Big%20smile

Eşim çok zor bu deyip bana opera kullan işte demişti. Ben de o programı hiç sevmem ama sevsem bile işe yaramaz o zaman.LOLLOL
Allah herkese kolaylıklar versin.LOLLOL
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 12:59
Orjinalini yazan: Siddartha Siddartha Yazdı:

malum zaman önemliLOL

Menüdeki her başlığın bir ana sayfası var... Örneğin "ve babalar" ana sayfası, o sayfaya gelince o sayfanın içeriğinin tamamına ulaşabiliyorsunuz. Bazı başlıkları ise bir ana sayfası var ve sonra içeride tekrar iki ana sayfası olabiliyor. Örneğin, "cinsellik, ilişki"...

Sizin sorunuzda ise, genelde alttaki tanıtımlar ana sayfalara yönlendiriliyor. Ama cadıca veya öpülecek, biber sürülecekler sayfalarının bir ana sayfası yok... Yazarlarımızın yazılarına da, son yazıları en üstte olmak koşuluyla diğer yazıları drop down menülerle ulaşılabiliyor.

Ayrıca üst kısımda isim bankası, aile albümü gibi de kısımlar var... Yani iş kolay değil... Wink

AMANIIIIIIIIIINIIIIIIN YANDIK VALLALOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 May 2008 Saat 13:29
Stern%20SmileStern%20SmileStern%20SmileStern%20Smile haluk be y anneler günü sürprizi için anneler bukadar zorlanırmı hiç aaaaaLOLLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 26>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.