Doktor Bey merhabalar öncelikle bütün anneler gibi bende size çok minnettarım hakkınızı ödeyemeyiz sonsuz teşekkürler ediyorum size
2 yaşına girecek bir kızım var ve 6 yaşında bir oğlum var kesinlikle peynir yemiyorlar kızım çilekli labne peynirini yiyor sadece onun dışında bir sürü peynir çeşidi denedim ama yemediler peynir yemeleri çok önemlimidir gelişimleri için onun yerini tutabilecek ne yedirebilirim
Birde margarinler var ekmeğe sürülen reklamlarda kalbin sağlığı için çocukların yemesini öneriyorlar ballı olanları çıktı gerçekten yararlımıdır kahvaltılara değişik bir alternatif olarak verebilirmiyim çocuklarıma
birde günlük su tüketimi ne kadar olmalı çocukların fazla içmeleri demir eksikliği yapıyor diye duydum doğruluk payı var mıdır
oğlum çok sık hastalanırdı sizi tanımadığım için o zamanlar antibiyotik çok kullanmıştık halada kurtulmaz hastalıktan kızımı sizin bilgilerinize göre yetiştirmeye özen gösteriyorum
şimdiye kadar pek ciddi bir rahatsızlık yaşamadı çok teşekkür ediyorum size
biraz zayıf doktor vitamin ve kan damlası verdi siz ne önerirsiniz Kadir Bey çok gereklimi kullanması vitamin şurubu
şimdiye kadar d vit damladan başka hiç bir ilaç kullanmadım
çok uzun oldu kusurabakmayın şimdiden çok teşekkürler ederim kolay gelsin
Düzenleyen esma24 - 17 Mar 2009 Saat 15:05