Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Et Yemekleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bayram kavurması
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBayram kavurması

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008
Konum: SılayaHasret :(
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8182
Mesajın Direkt Linki Konu: Bayram kavurması
    Gönderim Zamanı: 30 Kas 2009 Saat 11:25

Yarım kilo kuşbaşı et
2 su bardağı pirinç
4 su bardağı su
Tuz, karabiber, kırmızı biber

Etlerinizi kuşbaşı doğrayın ve bir kere sudan geçirin. Yıkadığınız etleri yağ koymadan tencereye koyun ve kısık ateşte pişmeye bırakın.Başka bir tencere de pilavınızı yapın ve dinlenmeye bırakın. Etler büyük ölçüde kavrulduktan sonra baharatlarını ve tuzunu koyun. Biraz daha kavurduktan sonra ocağı kapatın. Bir kasenin içine ilk önce et koyun, üzerine pilavı koyun ve bir kaşıkla bastırın. Düz bir tabağa ters çevirerek servis yapın.

Afiyet olsun.
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör


Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007
Konum: zehraninvillasi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 107177
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2009 Saat 14:22
vay vay dokturmusuz yineLOLellerine saglikClap

Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008
Konum: Alperim canımmm
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9316
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2009 Saat 14:33
ellerine sağlık arkadaşım bende yaptım dün harika oluyor gerçekten
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Kayıt Tarihi: 27 Şub 2009
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5123
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2009 Saat 14:35
ayy bu sene kavurmadan doymadımLOLLOLLOLellerine sağlık nesibeClapClapgönder 3 porsiyonPig
Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008
Konum: plates ile:))
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4308
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2009 Saat 17:01
elllerine sağlık canım.
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009
Konum: Kayseri
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7222
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2009 Saat 18:08
Ellerine sağlık Nesibe, biz de habire kavurma yiyoruz 3 gündür LOL LOL
Bayram ikramı olarak kavurma verildiği için... LOL LOL
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008
Konum: SılayaHasret :(
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8182
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2009 Saat 18:42
Sagolun kızlar Big smile
Bugun kayınvalidemle bir bayram ziyaretine gittik, orada da kavurma pilav yedik. Ama çok güzeldi ya, etinden belki de... Teyzenin pilavından bahsetmiyorum bile Big smileClap
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Kayıt Tarihi: 24 May 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2009 Saat 12:30
bayram gelir kavurmasız olurmu hiç dimi nesibe ellerine sağlık...
 
biz evde kavurmayı genelde domates ve biberle birlikte yapıyoz et daha bi lezzetli oluyo tavsiye ederim...
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.