|
Bayılma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 295 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Saat 32 Dakika önce Saat 21:08 |
Merhaba hocam 25 aylık kız yiğenim var sabah oynarken küçük oyuncak attan düşmüş ama çok alçak koltuktan düşme gibi düşünebiliriz. Sonra gözleri kaymış bayılmış sonra hastaneye giderken tekrar gözleri kaymış kendinden geçmiş acilde kan ve tomoğrafi çekmişler sonuçları böyle hocam değerlendirir misiniz?
![]() ![]() ![]() Düzenleyen gonjaa - 19 Saat 29 Dakika önce Saat 21:11 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119550 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Resmen dolandirmislar!
Demekk ki, Turkiye'de buna BT deniliyor ha!! Hic sasirmadim. Gonderdiginiz, eksik "Kan sayimi" bile, cocugun viral bir enfeksiyon gecirdigini gosteriyor. Sabit Forum, ikinci sayfa'dan; "Cocuguma Tomografi" yazilarini okuyun. Okumadiginiz icin bu sekilde dolandirilirsiniz.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 14 Saat 21 Dakika önce Saat 02:19 |
|
![]() |
|
gonjaa ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eki 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 295 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkürler hocam hemen okuyacağım.
Bu arada devletin ACİLİ burası hocam dr zaten anlamamış .Bu normalde video halinde ama buraya video atılmıyor diye ben bir yerinden ekran görüntüsü aldım. Yere düşmekle iki kere bayılmasının nedeni nedir hocam?
Düzenleyen gonjaa - 11 Saat 8 Dakika önce Saat 05:32 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|