Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - baston bebek arabası hakkında
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubaston bebek arabası hakkında

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2009 Saat 10:48
kıs ne diyon sen,arkadaşlarda yazmış ama ben eksik kalmayayım dedimLOL
kesinlikle çok erken,hatta ben hiç almadım baston,seha iki yaşına kadar aralıksız bindi arabaya...
uzmanlar ne der bilmiyorum ama ,bir yaşa kadar bile kullanma derim,gerçi uğur erken oturabilicek kıvamda görünüyor amaLOLseha çok hamur gibiydi kafası kolu bi yana giderdi altı yedi aylıkken bileLOL
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 5123
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2009 Saat 10:56
sibelcim ben  bizim ufaklığa 5,5 aylıkken baston kullanmaya başladım ..artık desteksiz oturduğu için tabii..diğer pusetim seninki gibi  ağır ve zorlanıyom onunla cıkmaya..bizim bastonda 2 kademeli ablanın ki gibi..bizimki rahat ediyo ,uyuyo,ayaklarını sallıyo(sallamaktan ziyade araba sileceği gibi  çalıştırıyoLOLLOL)hem bişi olduğunda  hemen katlayıp koluma asıyorum ..otobüse veya dolmuşa bile katlanmış şekilde rahat rahat biniyorum..
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 9404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2009 Saat 11:12
bende sürekli otobüse bindiğim için zor oluyo arabayla Confused
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
küçük kanaryam Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

minik mercimeğim yaramaz oğlum :)

Puanlar: 9404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2009 Saat 11:14
ikisi de bab..2g...
buna benzer var hediye geldi ama çok ağır kapalıyken taşıyamıyom

buda baston yastıkla kullanayım bali diyom

sürekli kullanmıyom zaten arabayı çalıştğım için anca 30 dk lık mesafelerde falan...
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 5123
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2009 Saat 19:43
benim baston seninkinin 3te 1 i kadar ya sibelciimmLOLLOLbu bile bana ağır geldiLOL
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3128
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2009 Saat 22:10
bizim.arabamızda.baston.tam.yatmasada.bir.hayli.yatar.2,5.aylıktan.beri.kullanıyoruz.
demet.de.basto.kullandı.ceyline.onunki.bizimkine.nispeten.daha.az.yatar.
gayet.rahattı.
bana.kalırsa.evde.bir.dene.baktın.uğur.rahat.içinde.sorun.yok.Wink
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ağu 2009 Saat 23:12
Ben Zuhale araba aldığımda 3 aylıktı,3 kademeliydi rahat etti,o arabayla bende otobüslere çok bindim hafiftide kazulet gibi arabalar bana göre değilTonguearaba çok yıpranınca servise verdik baston aldım,şimdiki baston arabayı bebeklikte kullanamazdımConfusedkoruyucu değil,yatma olayı şurda dursun tentesi kapanmıyo çok yumuşak değil daha alçak,onun için bastonu ilk etapta kullanamazdım..Bu benim örneğim sen ne yaparsan yapben şimdi bile Zuhalle dışardayken eğer uyursa keşke diğer arabayı alsam diyomTongueözellikle tentesi tam kapandığından koruyucu oluyo,uyurkende rahat,Efe şimdi uyku zamandında uyuduğu zaman rahat edecekse kullan bastonu,bir dene..Ama bazı bastonların emniyet sistemi rahatsız edici olabiliyo,ön emniyet kemeri ince oluyo bacaklarının arasına giriyo görüyomda dışardaLOLLOL

Yaa bu msjı yarım saatte yazdım kafam Wackoaha bööle karışık olduysa affolaLOLLOL
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ağu 2009 Saat 12:43
canım arkadaşların çoğu yazmış erken diye bende fikrimi belirtmeden geçmiyeyim dedim.Embarrassed
bencede çok erken geçenlerde benim bir arkadaşımın kızını bindirmişlerdi bastona bu arada kız o zaman 9 -10aylık filandı.ha bire öne eğiliyordu.bence güvenli değil henüz bebişin için canım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.