Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğlence / Hobi / Sanat > Burçlar ve Astroloji > Başak
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Başak Burcu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBaşak Burcu

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nursena Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye


Kayıt Tarihi: 05 Mar 2009
Konum: Hüseyin Ahmetle
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2807
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Oca 2010 Saat 11:57

turk.net Günlük Burç Yorumu (13.01.2010)

Canınızı sıkan ama bir türlü hayatınızdan da çıkaramadığınız insanlara resti çekmek için çok uygun bir zaman. Radikal kararlardan çekinmemeniz gereken bir dönemde olduğunuzu bilmelisiniz. Bugünlerde akıllı, neşeli ve baştan çıkarıcısınız. Yeni başlangıçlar için hayatınızda her şey hazır.

İş Yaşamı Günlük Burç Yorumu (13.01.2010)

Ortak önerilen bir iş yolculuğu sizin üzerinize kalabilir. Çok cazip gösterilen bu yolculuğa isteksiz bakmanız pek işe yaramayacak gibi. Herkesi yoran iş yoğunluğu sizi etkilemiyor. Yeniliklere ilgili ve açıksınız.

Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu (13.01.2010)

Size canlılık ve heves getiren günler başlıyor. Yaratıcı konularda yeni başlangıçlar yapmaya hazırlanıyorsunuz. İşinizin bir parçası haline gelebilecek bu konuları önemsemek durumundasınız. Artan iş sorumluluklarınıza rağmen, duygusal hayatınızı önemsemeli ve gevşemeye çalışmalısınız. Biraz hayatın olumlu yanlarına yönelmek sizi motive edecektir.

Güneş Gazetesi Günlük Burç Yorumu (13.01.2010)

Bazı duygusal karmaşalar, sizi yanlış yönlendirmeye çok elverişli görünüyor. Çok acil almanız gereken kararlarınızı bir süre ertelemeniz sizin için iyi olacak. İş yerindeki çalışmalarınızı kararlı bir biçimde sürdüreceksiniz. Bazı endişeler duyabilir veya duygularınız harekete geçebilir.

Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu (13.01.2010)

İçinizdeki yoğun karmaşalar nedeniyle kendinizi çevrenizden soyutlamak isteyeceksiniz. Gün içinde nostaljik duygularınız ortaya çıkacaktır Sevdiklerinizle birlikte ortak duygu birliği içinde olsanız bile, aranızda oluşabilecek sürtüşmelere engel olamayacaksınız. Geçmiş olaylar yüzünden tartışabilirsiniz.

Para Durumu Günlük Burç Yorumu (13.01.2010)

Geçmişteki bir yatırımınızla ilgili sizi sevindirecek haberler gelecek gelebilir. Eliniz bugünlerde bayağı darda. Yakın gelecekte bazı çıkış kapılarıgörünüyor.

Dikkat Günlük Burç Yorumu (13.01.2010)

Bugünlerde etkilenmelere kapalı olmanız size yarar getirecek. Vermeniz gerekecek önemli kararlarda size engel olmak isteyenler olabilir.
Yukarı Dön
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 19 Haz 2009
Konum: ANKARA
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3224
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2010 Saat 14:19
oğlum başak burcu oldu ozellıklerını bılmem kendı burcumunkınıde bılmem ama heves ettım sole bakınca arastırayım bakalımSmile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.