Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Başağrısı titreme
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Başağrısı titreme

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
frd Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif
Puanlar: 163
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı frd Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Başağrısı titreme
    Gönderim Zamanı: 5 Saat 28 Dakika önce Saat 11:55
Doktor Bey ben devamlı taş düşüren biriyim.42 yaşında bir kadınım. 5 gün önce yine aynı şekilde kasığım ağrıdı. Ağrı kesicilerimi içtim. Yarısı gün titremeye ve başım ağrımaya başladı. Bütün gün üşüyerek ve başım ağrıyarak geçirdim. Parol içiyorum olmuyor. En son teraflu içtim o beni terletti iyi geldi. O günden bugüne gündüzleri iyi oluyor gibiyim yine akşamları titreme oluyor. Ama baş ağrım devamlı var. İlaç alınca hafifliyor ama tam olarak geçmiyor. Önceden iki şakağımdaydı. Şimdi sadece sağ şakağım oyuluyor gibi ağrıyor. Ateşim şuan 36.7 .   Önceden 37.2 lere çıktığı oldu. Öksürüğüm de var. Boğazımın ve dilimin resmini ekledim. Halim pek yok. Acaba taş düşerken iltihaba mı sebebiyet verdi. Doktora gidip bir antibiyotik alsam mı? Birde aşırı rüzgarlı havalar. Acaba onun etkisinden mi diyorum baş ağrısı? Ne yapmalıyım Doktor Bey. Şimdiden teşekkur ederim. 

Düzenleyen frd - 5 Saat 21 Dakika önce Saat 12:02
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120535
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 1 saat 30 Dakika önce Saat 15:53
Antibiyotik gerekmiyor. Grip geçiriyorsunuz.
Böbrek taşlarının en büyük sebebi, D vitamini eksikliğidir. 
Bir ay ara ile 2 ampul Dvit3 için. Ağustos ayında ölçüm yaptırıp, sonucu yazın.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 1 saat 28 Dakika önce Saat 15:55
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.