|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mipau ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mar 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Ara 2017 Saat 17:55 |
Doktor bey merhabalar
39 aylik oglum (boy:103 cm, kg: 17,8) dogdugundan beri uykusunda terliyor. Terlemesi ozellikle kafa bolgesinde. Yastigi ve saclari ilk uykuya daldiginda hep islaniyor ancak terleme tum gece degil sadece ilk uykuya daldiktan sonra oluyor. Normal zamanlarda da hareketli bir cocuk oldugu icin biraz kossa ziplasa hemen kafasi sirilsiklam oluyor. 3 yasinda kan tahlili yaptirmistim herhangi bir problem yoktu. Gida takviyesi olarak mollers marka omega 3 kullaniyorum (balik yediremedigim icin) kis aylarinda. Icinde a,e ve d vitaminleri de var. Terlemesinin altinda yatan bir herhangi bir eksiklik vs olabilir mi? Gorusleriniz benim icin cok onemli. Iyi aksamlar dilerim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|