Bas donmesi |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 9> |
Yazar | |
Zeynep Can
Üye Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 48 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep Can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Alerjik astim ve rinit dr un ozel bir karisimi serum fizyolojigin icinde avil de olan bir burun damlası
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118427 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Sakın öyle kıymeti kendinden menkul, Türk doktor uydurmaları karışımlara rağbet etmeyin! Bunların matah
bir etkileri olsa; ilaç firmaları üretirlerdi. Astım; Astım krizi mi oldu? Rahat nefes alıp, sıkıntılı bir şekilde mi veriyorsunuz? Türk doktorları asla Grip teşhis etmezler. Ya Astım derler, ya da Zatürre!!!
|
|
begumili33
Üye Kayıt Tarihi: 06 Şub 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı begumili33
|
Hizli yerseniz olur.
2- Kan sekeriniz asiri Insulin salgilanmasi ile dusebilir. Yemek ustune az bir sekerli gida yiyin yemek yedikten sonra yorgunluk oluyor kan şekeri yükseldiği için değilmi? insülin yükselmiyormu zaten yemekle birde tekrar şekerli gıda yesek daha çok kan şekeri yükselmezmi
|
|
Zeynep Can
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep Can
|
Nefes alirken daralma oluyordu o da burnunun tikali olmasindan belki,surekli seffaf sekilde burnu akiyor ve tikanikligi yaz kis hic acilmiyordu burun konkalari dev gibiydi serum fiz.in icine dekort ve avil ampul koyuyor otrivine ekliyor bnu burun damlası olarak veriyor kullaniyoruz ama galiba avil benim kizima tansiyon dusuklugu yapiyor
|
|
Zeynep Can
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep Can
|
Siz kesin deyince ilaci kestik umarim tansiyon dusmesi duzelir
|
|
Zeynep Can
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zeynep Can
|
Merhabalar hocam baskaları da surecten bılgı alsın ve bılgılerınızden faydalanalım dıye aynı posttan yazıyorum avılı bıraktık bır faydası olmadı nöroloji gordu sorun yok internet te yapıları boyle oln ve duzelmeyen insanlar okudum bzm hgb 12 fazla kan hıpertnsıyona sebep oluyormus
1. bız de demır kullansak kanı arttırsak faydası olur mu 2.demır almak da tansıyon dusurur mu 3.cevabınız evetse hangı demırı ne mıktarda alalım
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
" bzm hgb 12 fazla kan hıpertnsıyona sebep oluyormus "
" bız de demır kullansak kanı arttırsak faydası olur mu 2.demır almak da tansıyon dusurur mu" Bu iki sorunun bir birleri ile tam zıt olduklarının farkındamısınız? Acaba soruyu mu yanlış sordunuz? Hayır, Hgb:12g/dL, zaten "fazla" değil, normal!! Hayır, Demir almak tansiyon düşürmez. |
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Yemek (bilhassa tatlı ve nişastalı gıdalar) sonrasında, önce kan şekeri yükselir ve pankreas telaşa kapılarak
gereğinden fazla İnsulin salgılar. Bu da mevcut şekeri hücre içine sokar ve dolaşımdaki "kan şekeri" düşer. Ağır yemeklerden sonra, "uyuklama" hali bu yüzdendir. Bir şey yapılması gerekmez. Sadece bu durum oluşacak kadar şekerli ve unlu gıdaları (pirinç, makarna, börek, patates gibi) yemeyin
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 9> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|