Baş dönmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Yasminal
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2019 Saat 12:08 |
İyi günler Kadir Hocam
Umarım iyisinizdir .Kızım 7 yaşında ilkokula gidiyor .Bütün gün gününü okulda geçiriyor iki aydır ara ara öğle yemeği saatinde kendisi baş dönmesi diyor ( ama sorduğumda etraf dönüyormu yerler kayıyor mu diye hayır diyor ) sanırım bir yorgunluk geliyor biraz dinlenince geçiyormuş . Yurtdışında yaşıyoruz iki haftalık tatilimiz için türkiye ye gittik orda güzel beslendi dinlendi hiç böyle bir şikayeti olmadı .hafta sonlarıda böyle şikayeti olmuyor.Sizin tavsiyenizle Türkiye ye gidince SırrıBektaş a muayeneye gidiyoruz .Sırrı bey gayet sağlıklı görünüyor dedi tansyonuna baktı 9-6 buldu biraz düşük ama sizinde öylemi dedi ben annesi olarak 38 yaşında hala 9/6 tansyonla yaşıyorum .Sorum şu olucak neden okul zamanı böyle oluyor yorgunluk mu yeterli beslenmemesi mi? Ciddi bir rahatsızlık mıdır çok endişeleniyprum .Size danışmak istedim.9 aylıktan itibaren sizinle büyütüyorum . |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117905 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yurt disinda, hangi ulke desiniz?? Mexico City veya Isvicre gibi yuksek irtifa da iseniz, kandaki Hemoglobin seviyesi NISBI olarak dusuk gelebilir. |
|
Yasminal
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 310 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tunusta yaşıyoruz hocam . Bugün hiç olmamış mesala olduğunda da sadece okulda öğle yemeği saati geldiğinde oluyormuş .Hafta sonları da hiç öyle bir şikayeti olmadı .
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117905 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Tunus; deniz seviyesindedir, baska bir sebebi olmali… Belki okul yemegini sevmiyor ve yemedigi zaman olabilir.
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|