Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Baş dönmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBaş dönmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yasminal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 310
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasminal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Baş dönmesi
    Gönderim Zamanı: 07 Mar 2019 Saat 12:08
İyi günler Kadir Hocam
Umarım iyisinizdir .Kızım 7 yaşında ilkokula gidiyor .Bütün gün gününü okulda geçiriyor iki aydır ara ara öğle yemeği saatinde kendisi baş dönmesi diyor ( ama sorduğumda etraf dönüyormu yerler kayıyor mu diye hayır diyor ) sanırım bir yorgunluk geliyor biraz dinlenince geçiyormuş . Yurtdışında yaşıyoruz iki haftalık tatilimiz için türkiye ye gittik orda güzel beslendi dinlendi hiç böyle bir şikayeti olmadı .hafta sonlarıda böyle şikayeti olmuyor.Sizin tavsiyenizle Türkiye ye gidince SırrıBektaş a muayeneye gidiyoruz .Sırrı bey gayet sağlıklı görünüyor dedi tansyonuna baktı 9-6 buldu biraz düşük ama sizinde öylemi dedi ben annesi olarak 38 yaşında hala 9/6 tansyonla yaşıyorum .Sorum şu olucak neden okul zamanı böyle oluyor yorgunluk mu yeterli beslenmemesi mi? Ciddi bir rahatsızlık mıdır çok endişeleniyprum .Size danışmak istedim.9 aylıktan itibaren sizinle büyütüyorum .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117905
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2019 Saat 19:42
Yurt disinda, hangi ulke desiniz??  Mexico City veya Isvicre  gibi yuksek irtifa da iseniz, kandaki Hemoglobin seviyesi 
NISBI olarak dusuk gelebilir. 

Yukarı Dön
Yasminal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 310
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yasminal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2019 Saat 20:39
Tunusta yaşıyoruz hocam . Bugün hiç olmamış mesala olduğunda da sadece okulda öğle yemeği saati geldiğinde oluyormuş .Hafta sonları da hiç öyle bir şikayeti olmadı .
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117905
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2019 Saat 00:46
Tunus; deniz seviyesindedir, baska bir sebebi olmali… Belki okul yemegini sevmiyor ve yemedigi zaman
 olabilir. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.