Baş çarpması |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
NAZLI35
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 02 Kas 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 12 Ara 2024 Saat 14:16 |
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117989 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hiç Tetanos aşısı yapılmadı ise, yaptırın. (2 ay ara ile 3 doz olcak)
Karma aşıları yapıldı ise gerek yok, sadece Batticon sürün.
|
|
Emy
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 07 Ara 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 468 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Merakımdan soruyorum hocam. Böyle bir durumda ben önemsemezdim. Düşe kalka büyüyorlar. Biz çocukken bağda bahçede düşerdik. Dizlerimiz kanardı. Kimsede birşey sürmezdi. Suyla yıkardık toz toprak gitsin diye. O kadar. Tetanoz aşısı neden öneriniz?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117989 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
1- Tetanos hastalığı olduğunda, tedavisi son derecede zordur. Çoğunlukla ölümle sonuçlanır.
2- Tetanos aşısı; "Tetanos Serumu" DEĞİLDİR!!! Serum'un yan etkileri vardır ve bir insana hayatı boyunca sadece 1 defa uygulanabilir. Ondan sonra, şahısta bu seruma karşı antikorlar oluştuğu için, tekrarında hayati tehlike vardır. 3-Köylük yerlerdeki, aşısız kimselerde, ufak tefek yaralardan dolayı, şahıs çok az miktarda mikrop aldığı için, aşı olmuş gibi olurdu ve bağışıklık kazanırlardı. Yeterli mikrop kapanlar ölürlerdi! 4- Tetanos aşısı, nerede ise 100 senedir uygulanıyor ve hiçbir zararı görülmemiştir. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|