bas agrisi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
*canımkızım*
Üye Kayıt Tarihi: 28 Tem 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı *canımkızım*
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Nis 2014 Saat 21:53 |
Merhaba Kadir bey kizim 5 yasinda, dun ateslendi bu sabah dr.a goturdum. bogaz enfeksiyonu olmus,kizariklik beyazliklar ce agiz kokusu vardi. dr. agumnt.n verdi 200/28 mg 70 ml verdi. bu aksam vericm. ama su da var kizimda bas agrisi oluyo. siddetli bir sekilde. cocuklar icin bas agrisina dolvn kullanmak mantiklimidirk? ben onu verdim ve bi sure sonra da antibiyotik vericem. sorun yasarmiyizk?tesekkurler...
|
|
*canımkızım*
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı *canımkızım*
|
hocam yanlis anlasilmasin, kizim atesli hastalik gecirdigi zaman bas agrisindan sikayet ediyo.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118491 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Agizinda; pis bir koku ve Dilinde; kalin bir pas tabasi yoksa, SAKIN, verilen antibiyotigi kullanmayin... Turk doktorlari; "Kargadan baska bir kus" bilmedikleri icin, her atesli hastaya Antibiyotigi dayamayi, marifet sanirlar...
Asiri ates, bas agrisi olursa, Dolven'i kullanin... |
|
*canımkızım*
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı *canımkızım*
|
evet Kadir bey, dr. bogazina baktiginda enfeksitonu ben de gordum. aft turu veyazliklar vardi vogazinda ayrica kizarik ve sislik vardi. ben koku almam ama esim agzinin kotu koktugunu soyledi. dediginiz gibi dili de beyaz tabaka var. atesi simdi yok sukur. ama ozelikle bogazla sorun tekrarliyo. basi da agriyo bu zamanlarda. bas agrisi beni korkuttu . bende mmigren var. internette coxuklarda da olabilecegini okudum...u
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118491 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Migren ile bunlarin hicbir alakasi YOK...
Antibiyotigini en az 5 gun kullanin, atesi dustu diye hemen kesmeyin. |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|