Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak > Deniz Ürünleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BARBUNYA TAVA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBARBUNYA TAVA

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 9>
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
bengisu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye


Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007
Konum: Konya
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1598
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2008 Saat 23:32
EZOMCUM İŞİNE KARIŞMAK GİBİ OLMASIN BARBUNYANIN ÜSTÜNE KIZARTTIKTAN SONRA SARIMSAK LİMON VE DÖVÜLMÜŞ CEVİZDEN BİR TERETOR SOSU HAZIRLAYIP DÖKERSEN NEFİS ÖTESİ BİR ŞEY OLUYOR BENDEN DİİİMESİLOLLOLLOL
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007
Konum: Diyarbakır
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eki 2008 Saat 23:43
Orjinalini yazan: mine mine Yazdı:

LOLLOLLOLhilal LOLLOLLOL
ezo bak resmin altına imzada atmamışsın ben sana demedim mi korsanla mücadeleLOLLOLLOL bi bakarsın elden gitmiş yemek LOLLOLLOL
 
balık çok güzelLOLLOLLOL
yok o korsandan ses sedaLOLLOLLOLbence onun başına bişey geldi yoksa bu kadar gelmemezlik etmezdiLOLLOL
 
balık harika olmuşLOLböceği eksikLOL
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
emine1 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 19 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 672
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 00:34
Orjinalini yazan: bengisu bengisu Yazdı:

EZOMCUM İŞİNE KARIŞMAK GİBİ OLMASIN BARBUNYANIN ÜSTÜNE KIZARTTIKTAN SONRA SARIMSAK LİMON VE DÖVÜLMÜŞ CEVİZDEN BİR TERETOR SOSU HAZIRLAYIP DÖKERSEN NEFİS ÖTESİ BİR ŞEY OLUYOR BENDEN DİİİMESİLOLLOLLOL

          Canım şu sosu bi tarif edermisin  rende sarımsak limon suyu ve ince cevizmi
sadece karıştırıyormuyuz merak ettim duymamıştım
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007
Konum: İSTANBUL
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6410
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 11:22
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

çok güzel görünüyo ezom ellerine sağlıkClapClap
barbunya balıkmı,ay ben ilk kez duyuyomShockedConfusedLOListavrite benziyoLOL
 
sağol yavru kuşum var kız var büyüklüğü benzerde bunun dışı kırmızı Wink
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007
Konum: İSTANBUL
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6410
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 11:24
Orjinalini yazan: sunacumen sunacumen Yazdı:

Eline sağlık Ezocum ClapClapClapgüzel ama,azıcık dekordan kaçmışsın sanırsamLOLLOLLOLyasemin gibi biraz şekil verseydinLOLLOLLOLyasmin topiğe bir el at patroncumLOLLOLLOL
 
DİPCİK NOT:Canım şaka olduğunu söylememe gerek yok değilmiWink
 
kız yok bide not düşmüşsün LOLLOLLOLLOLLOL yasemin usta aşçı ben onun kadar olamamki LOLLOLLOLLOL
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007
Konum: İSTANBUL
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6410
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 11:25
Orjinalini yazan: mine mine Yazdı:

ay ezo suna doğru söylüyor yokmuydu evde mandalina portakalLOLLOLLOL süsleseydin azıcıkLOLLOLLOL
 
az önce bi misafir inceliyordu burayı bende barbunya yazınca sebze barbunya sandım sebze yemeleri bölümünde yoktu sonra gördüm ben bu balığın adını barbun olarak biliyordum çok güzel görünüyor afiyet şeker olsun ege'ye ellerine sağlık
 
sağol canım Wink
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye


Kayıt Tarihi: 20 Eki 2007
Konum: kendi halinde:)
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9455
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 11:26
Orjinalini yazan: ezo.ege ezo.ege Yazdı:

Orjinalini yazan: sunacumen sunacumen Yazdı:

Eline sağlık Ezocum ClapClapClapgüzel ama,azıcık dekordan kaçmışsın sanırsamLOLLOLLOLyasemin gibi biraz şekil verseydinLOLLOLLOLyasmin topiğe bir el at patroncumLOLLOLLOL
 
DİPCİK NOT:Canım şaka olduğunu söylememe gerek yok değilmiWink
 
kız yok bide not düşmüşsün LOLLOLLOLLOLLOL yasemin usta aşçı ben onun kadar olamamki LOLLOLLOLLOL
 
o zaman bunu saymıyoruz yeni tariflerini bekliyoruzLOLLOLLOLşöyle jan janlı bir süslemeyleLOLLOLLOL
Yukarı Dön
ezel Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod

Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007
Konum: İSTANBUL
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6410
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eki 2008 Saat 11:29
Orjinalini yazan: isis674 isis674 Yazdı:

ayyyy ezo kiz tarifini versene ben beceremem sindik kilcigini ayitliyonmu nasil yapiyon ayrinti verrr eline saglikkk canimmm
 
Olcaycım balıkçıdan temizlenmiş geliyo zaten bende evde yıkayıp tuzlayıp bolca unlayıp bol yağda kızartıyorumWink şeklini beğendiysen onun püf noktası balığı çevirmemektir canım ben hiç çevirmeden kızartırım sadece bir kere alt üst o kadar alırım Wink
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 9>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.