Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Gelişim & Davranış Değişiklikleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BARANIM YÜRÜYEMİYOR
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBARANIM YÜRÜYEMİYOR

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
apolat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 955
Mesajın Direkt Linki Konu: BARANIM YÜRÜYEMİYOR
    Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2008 Saat 13:27

merhaba..öncelikle sitemize hoşgeldiniz demek istiyorum ..sorunlarımıza ivedi olarak cevap vermeniz gerçektende siteye güvenimizi sağlamlaştırıyor..bunun için ayrıca teşekkür ederim..

benim 4 yaşa yakın oğlum var yaşıtlarına göre minyon ama inanılmaz hareketli...c tesi akşamı kendi sandalyesinde pc de oyun oynuyordu birden ayağa kalktı ve topallamaya başladı önce eşimle ayağı uyuştu herhalde dedik ..ama bu sürekliliğini korudu kreşte 2. senesi ve doğal olarak gitmek istemiyor acaba gitmemek için mi yapıyor die bile düşündük ama gece uykusu bu tezimizi de çürüttü malesef ..uykusunda sabaha dek her sağa sola dönüşte çığlıkla ağladı ayağım die ..ertesi sabah yine aynı ..acile götürdük film çekildi kan tahlilleri yapıldı çok şükür bi sorun yok..bi efeksiyon geçirdi mi die sordular ama geçirmedi düşme kalkma da olmadı yani biz görmedikbi kas sorunundan bahsettiler kas nezlesi gibi bişey ama tam net hatırlamıorum ..ve bugün 3. gün değişen bişi yok dün gecede sancılı geçti yine sabaha kadar her ayağını kıpırdatışında çığlıkla ağladı ...şimdide topallıyor..ama oturabiliyor bize elletmiyor ama bazen bakıyoruz bir şişme falanda yok ..onu öyle görmek odadan odaya kucağımızda götürmek inanın beni mahvetti hep böyle mi kalıcak korkusuna kapıldım ..lütfen beni aydınlatın inanılmaz tedirgin ve üzüntülüyüm...işyerindeyim onu göremiyorum çıldırcak durumdayım CryCry şimdiden teşekkürler

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118539
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2008 Saat 14:45
Çok hareketli çocuklar bazen farkında olmadan bir yerlerini incitirler.O yaşta "Akut Eklem Romatizması" olmaz, enfeksiyona benzemiyor. Yuvada düşme veya burkulma sonucu olabilir.Bazen eklem etrafındaki bağlarda yırtılma olabiliyor ve 5-6 günde iyileşebiliyor.Merak etmeyin, kendiliğinden geçecek.
Yukarı Dön
apolat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Eyl 2008 Saat 15:22
Orjinalini yazan: Dr. Kadir Tuğcu Dr. Kadir Tuğcu Yazdı:

Çok hareketli çocuklar bazen farkında olmadan bir yerlerini incitirler.O yaşta "Akut Eklem Romatizması" olmaz, enfeksiyona benzemiyor. Yuvada düşme veya burkulma sonucu olabilir.Bazen eklem etrafındaki bağlarda yırtılma olabiliyor ve 5-6 günde iyileşebiliyor.Merak etmeyin, kendiliğinden geçecek.

Kadir Bey gösterdiğiniz ilgi için gerçekten çok teşekkür ederim işyerimde oğlumdan uzakta moral kaynağım oldunuz ...İnanılmaz içim rahatladı şimdi daha pozitifim Clap

Yukarı Dön
apolat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2008 Saat 14:03
Kadir Bey tekrar merhaba ..Oğlumun yürüyememe sorunundan bahsetmiştim çok şükür 2-3 sonra normale döndü ..ama şimdide alışkanlık haline getirdi durup dururken ayağım ağrıyor die seke seke yürümeye başlıyor kreşte de öğretmeni gözlemliyor bilinçli topallayıp bilinçsiz yürüyor yani ayağım ağrıo dediğinde kendini oyuna kaptırınca gözlemliyoruz normal ama sonra farkına varıp tekrar topallamaya başlıyor kreşe giderken kucak istiyor ayağım ağrıyor die..sanırım çok üstünde durduk diye bize karşı bunu koz olarak kullanıyor..Bu durumda nasıl bir davranış sergilemeliyiz bunu danışmak istedim size ..şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118539
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2008 Saat 15:08

Anlaşılan epey bir tantana yapılmış...Tabiiki o ilgi ve alakayı ister, biraz hoşgörülü olup, biraz cinlikler yapıp, (arada bir odalardan birine yeni bir oyuncak koyun, koşarak gidecektir). Çok üstünde durmayın ve başkalarının yanında bu mevzuyu açmayın.

Yukarı Dön
apolat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eyl 2008 Saat 15:28
wallahi sormayın hem ne tantana ..pek dikkate almamaya çalışıyoruz ama haklısınız sanırım bazen o varken de bu konu gündeme geliyor söylediğiniz ii oldu daha dikkatli olucam ilginiz için teşekkürlerClap
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.