Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Ayşegül
Moderatör
Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9243
|
Gönderim Zamanı: 09 Şub 2012 Saat 16:51 |
zehra Yazdı:
böyle bir ürün var ben kullanmadım ama yüzüne su geldiği için sorun yapan bebekler için denemeye değer..
|
ay bu çok hoş bişeymiş benim sıpam hala kafasına su dökünce gıcık oluyor ama en azından ağlamak bitti geç kaldılar bunun için önceden olsaydı yaaa bizde rahat rahat banyo yaptırırdık işkence ettik resmen
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör
Dora'nın annesi
Puanlar: 12808
|
Gönderim Zamanı: 09 Şub 2012 Saat 17:01 |
|
<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
|
|
beria
Katılımcı Üye
Puanlar: 711
|
Gönderim Zamanı: 09 Şub 2012 Saat 17:27 |
pek kullanışlı bir ürün değil, üzgünüm...
bende benzeri var, alt kısım kalıyor, çocuk ondan da korkuyor falan filan, baba ya da başka biri tutacak elini çocuğun alnına şapka gibi, tamam...çocuk kola yatırılıp, kafası o vaziyette de yıkanabilir yüzü havaya dönükken...su bir leğenden alınacak aşağıdan...
|
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
|
|
kübRAbia
Kıdemli Üye
Puanlar: 918
|
Gönderim Zamanı: 11 Şub 2012 Saat 02:20 |
zehra Yazdı:
satılan sitede açıklamasıda şöyle .belk işinize yarar arkadaşlar <span style="font-size: 14pt; font-weight: bold;">*BEBEKLERİ YIKAMAK HİÇ BU KADAR EĞLENCELİ OLMAMIŞTI</span> <span style="font-size: 14pt; font-weight: bold;">*RAHATLIKLA KULLANABİLİCEĞİNİZ BİR ÜRÜN</span> <span style="font-size: 14pt; font-weight: bold;">*BEBEĞİNİZLE BANYO SİZİN İÇİN KORKULU RÜYA OLMAKTAN ÇIKICAK</span> <span style="font-size: 14pt; font-weight: bold;">*BEBEKLER YÜZÜNE SU VE ŞAMPUAN GELİNCE AĞLAMAYA BAŞLAR VE BANYO KEYFİ İŞKENCEYE DÖNÜŞÜR BU MUHTEŞEM ÜRÜNLE BU DERDE SONVERİN</span> <span style="font-size: 14pt; font-weight: bold;">*KULLANIMI ÇOK KOLAY BEBEĞİNİZİN BAŞINA TAKMANIZ YETERLİ.</span> <span style="font-size: 14pt; font-weight: bold;">*ESNEK YAPISI BE AYARLANABİLİR OLDUĞU İÇİN 0-5YAŞ ARASI UYGUNDUR.</span> <span style="font-size: 14pt; font-weight: bold;">*TOKSİN İÇERMEYEN YUMUŞAK PLASTİKTEN ÜRETİLMİŞTİR.</span> |
ayyy yaşasın nerde satılır bu ürün zehracım alıvereyim hemen nolur,çocuğu yıkamaya korkuyorum kokacak artık
|
|
|
sengul
Pırlanta Üye
Puanlar: 10127
|
Gönderim Zamanı: 13 Şub 2012 Saat 02:05 |
Benim yiğitimde çok ağlıyor....Bundan alsam da kafasında tutmaz... Sıkıntıya gelemiyor paşam..
ama güzel bir ürün gibi gözüküyor...
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
|
Şehnaz
Elmas Üye
Puanlar: 7998
|
Gönderim Zamanı: 13 Şub 2012 Saat 18:08 |
irfan başlarda banyo denince huzursuz oluyordu oyunlarla bu huzursuzluğunu yendik. Şimdi hergün banyoya girmek istiyor . Çok küçük banyomuz ama bir küçük leğen ve içine balıkları atıyoruz ilkönce onlarla oynamasına izin veriyorum sonra yıkmaya başlıyorum. Arada bir Anne kafamı yıkama tamammı diyor 1 2 3 ay kazara döktüm diyorum böyle böyle yıkayıp çıkıyoruz.
|
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
|
mehtappp
Kıdemli Üye
Puanlar: 1075
|
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2012 Saat 01:10 |
zehra Yazdı:
böyle bir ürün var ben kullanmadım ama yüzüne su geldiği için sorun yapan bebekler için denemeye değer.. |
bu ürün hangi sitede satılıyo acaba kuzum çok ağlıyo byıkarken özellikle başına su döktüğümüzde
|
|
|
Nilgün1
Elmas Üye
Puanlar: 6026
|
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2012 Saat 11:53 |
Çocuklara özel duş başlıkları var, onları da deneyebilirsiniz.
Foto eklemeye çalıştım,linki yapıştırmama izin vermedi
|
|