Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Oyunlar & Oyuncaklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bana oyun öğretin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubana oyun öğretin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 17:08
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

okurken yoruldum hilal vallaaLOLLOLLOLaşkınla hangi oyunları oynuyonuz  bize de öğretseneTongueLOLLOLLOLLOLLOL
aman ablaaaaaaaLOLLOLben çocuğunkini öğrettimLOLLOLbüyüklerle olanı sizlerden alalımLOLLOLLOL

kız sen yazmışsın bende sordum LOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1967
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 10:01
hilal enerjine hayran kaldım valla

Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 11:06
Zehra'nın dediği gibi bende bu yaş için, pek oyuncak bulamıyorum Confused en son bende yazsın diye senin dediğin tahtadan almıştım İfo, arada onunla oynuyor, benim kızım da kutu kutu penseye ve gıdıklamaca oyununa bayılıyor, birde kitap okuyorum, daha doğrusu fotoları göstererek anlatıyorum, o da hoşuna gidiyor Smile
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 16089
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 11:09
Birde bizim, her gün aksatmadan sahil sefamız var, tüm enerjisini atsın diye, o parkta çok eğleniyor Smile
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 12:19
Orjinalini yazan: bilgeakgun bilgeakgun Yazdı:

hilal enerjine hayran kaldım valla

LOLLOLLOLneden çıtır hatun olduğu çıktı ortayaLOLLOLLOL
Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1967
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 13:07
yok bu tempoyu vücut kaldırmaz,yakında başlar başım ağrıyo diyeLOL
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 13:19

Hiloş iflas ederse mevlid okuturLOLLOLLOLLOL(bknz:FIKRALAR)yani kurtuluşu yoktur onunLOL

Çıkmak üzereyim ama bende yazayımLOLne yazacamki Zuhalle oyun çok zorLOL
en çok top oynarız o bana ben ona yuvarlarız,bazen o atar sağa sola ben getirim,bazende ben atarım o getirirLOLoyuncak kahveleri var onları alır getiri ben içerimLOLsonra gider başka bulur onu getiriLOLoyuncaklarla oynamaz hiçConfuseddün babası şu makinalar varya top içinde oyuncak veriyo para atıp alıyosun onlardan almış içinden araba çıktı minik onla oynuyoConfusedLOLiyi bişiy alsam tınmazdı cadıLOLdün migrostan yumuşak kamyon aldım römorku var içine minik arabasını koymuş dolandırıyoLOLaz sonra azar saniyeliktir bu ayunConfusedkoşturmaya bayılır,bide saklambaç oynamayaBig%20smilegıdıklarım kikir kikir gülerBig%20smilepark hastasıdır helede lunapark dün dolaşırken minik bi lunapark gördü biz görmedik o görmiş çığlık atıyo neden acaba dedi eşim bende dedim çok sevdiği bişiy gördü ondan bu sevinci baktık sağa sola bişiy göremedik ilgisini çekecek lunapark yönüne dönünce yine coştu meğer o görmüş biz görmemiştikLOLgittik babası bindirdi bol bolBig%20smiledışarda yemek yiyeceksek oyun alanı olan yerlere gidiyoz bayılıyoBig%20smile
bide yapboz almıştım ahşap üzerinde figürler çıkıp takılıyo öyle şeyleri çok sever yerini bulamaz o ayrıLOLiç içe küplerede bayılır ama üstüste değilde ter çevirip içine sokarLOL
Yukarı Dön
cansum Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2241
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Tem 2008 Saat 13:59
benim kızımında bi kaplumbağası var. üzerinde geometrik şekiller var. içine atıyorsun. onunla oynamaya bayılıyor. top ve balonlar bir numaralı favorisi tabii... evde toplarını alıp attim diye bize atması en sevdiği oyunlardan. birde saklambaç.
çekmeceleri karıştırmayı unutmamak lazım. mutfak, yatak odası, kendi odası neresi olursa olsun hiç fark etmez. oyun sanıyor işte.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.