Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Oyunlar & Oyuncaklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bana oyun öğretin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubana oyun öğretin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5319
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 12:37
Orjinalini yazan: ifakat ifakat Yazdı:

ayyy zehra maş. ee titiz kızn hali başkaClown

özlemcim sen anlatırken ben koptum şu hayvan figürlerinden edinmam lazım o zaman bak bu aklımam gelmemişti çok saol canım yaa foğuk he oyy kurban olurum verene yaa ne tatlıdır şimdi dimiClown

hemde nasıl tatlılar bal kaymak hepsiStarLOLLOLLOL

bak bunlarda hayvanlarımızdan bazıları şimdi çektimLOLLOLfikir vermek içinWink genelde poşetlerde satılıyor köpek çeşitleri,balık çeşitleri... vs

Yukarı Dön
öznur35 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 453
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 12:39
özlem bizdede var bunlardan bir ara tutturmuştu ayakta dizmeye çalışıyorduk durmuyoda kimileri ne yoruyordu beni cimcime bizde de modası geçti yalnız

Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 12:43
Orjinalini yazan: öznur35 öznur35 Yazdı:

özlem bizdede var bunlardan bir ara tutturmuştu ayakta dizmeye çalışıyorduk durmuyoda kimileri ne yoruyordu beni cimcime bizde de modası geçti yalnız

LOLLOLLOLsakla onları 2-3 ay yok et sonra tekrar çıkarırsın yeni alınmış sanıp yeniden oynuyorlarWinkbıktığı oyuncakları ortadan kaldırın uzun bir süreWink, aklınızda olsun tecrübe edilmiştirLOLLOLLOL
Yukarı Dön
öznur35 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 453
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 12:46
tamam canım deneyim bakayım zaten uzun süredir ortalarda yoklar bi kaç gün sonra çıkarayım bakem ne olcekWink

Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Puanlar: 11323
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 13:56
canım yaa mandal modasıda bizde geçti hani oyuncaklarla değide kendi çapımızda oyun oynayalım diyorum saklanbaç hoşuna gitti şimdi onu oynuyoruz sobe yapacağım zaman ohoh hoh diye koşa koşa gidip sobeliyo beni geçincede basıyo kahkahayıLOLpeçete yırtıp koltuk tepesinden atmaya bayılıyo ee sonunda evn halini düşünün LOL

özlemcim tşk ederim uğraştın yaa saoğalasın güzelim mutlaka alıcam onlardan iyi olacağına eminim bende oyuncakları saklayıp tekrar çıkaranlardanımLOL
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 14:52
ahh ifom oyun yetiyomuki onlaraLOLLOLhangi birini yazsamLOLLOL

bak şimdi biz sabah uyanır uyanmaz mutlaka arabalarımız salonun ortasına geitrilir ,hemen hemen hepsi yürümekte zorlanırsın,bi saat kadar onlarla oynar ,çarpışır onlar kaza geçirriler kanepeden zıplaralrLOLLOLsonra sıkılırız tabi,ben o zamana kadar evi toplarım,kahvaltı zamanı derken sonraki işimiz mutlaka boyama kitabımızıdr,çok ama çok sever şimdiden ona yakın kitabı bitirdik maşallah elide çok yatkın çizime kalemi falan süper tutyo,ee ondan sıkıldık bu kadar oturma yeter haziran sonu şişme havuzumuz balkona konmuştur öğle yemeyine kadar balkonda bütün oyuncaklar içinde cıbıldak bi şekilde iki saate yakın oynarızLOLeee ondanda sıkıldık yemekte yedikii çoğu zaman yenmezConfusedbu kadar yeter uyku vaktiLOLLOLşöle 3 kadar uyuduktan sonra ahanda enerji dolu uyandık gene,bu kez oturarak olmaz kudurma vaktiiLOLmüzik aççılır son ses ve dansa başlarız dans ederken bi yandanda körebe LOLsaklambaçı sevmedik pekLOLaramak sıkıntı yaptı ama körebeye bayılıyozLOLoynuyoz baya bi sonra yoruluruz,bu kezde zeka oyunları tabi arada ben işlerimide görmeye çalışırım izin verdiği sürece hatta kuzum yardımda ederi banaLOLewt bul taklar yerlerine konur ,neşeli kartlarda hayvanlar sayılarla tanışılır eee buda bitti akşam üstü olduLOLyemek yapmaya,aolsun kuzum hep yanımdadır yemek yapana kadar hep yardımcıLOLkaşılarımı bilem elime veriri kerataLOLyemeyiğimizi hazırladık hemen parkaaLOLohh güneşte gitti kudurda kudurLOLbenimki kaydırağa salıncağa binmektense kamyonuna kum doldurup taşımacılık yapmaya daha bi bayılırLOLiyice kudururuz sıkılırız hop babamız gelir eve geçeri güzel bi duş sonra yemek arkasındanda babayla mutlaka top oynanır,yakında apartmandan atacaklar amaLOLLOLakşam artık babaya aidiz iyice yorulurlar sonra babasıyla yatak odasına mutlaka kitap okunur kuzuma ,sonram ben giderim bakarım iki aşkım birden uyumuşLOLküçük aşkımı yerine uyutur büyük aşkımı salona alırımLOLbiraz foruma takılır birazda onunla film izlerimLOLsonrada uyku vakti LOLartık büyük aşkım oyun ister LOLçoğu zaman ona enerji kalmamaış olurLOLLOL

işte bi günümüz ifomLOLLOLtabi oyunlar oyuncaklar değişir arada ama dediğim gibi körebe en çok sevdiğidir,bide bu ara tekerlemelere bayılıyo ,hoş yağmur için daha erkendir belkim ama d,l gelişimi için çok iyi ,hemde çok eğlenceli bağıra bağıra tekerlemeler şarkılar söler oynarızLOLLOLLOL
ayy ne uzatmışımLOLLOL

Düzenleyen hilal - 27 Tem 2008 Saat 14:58
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 16:40
okurken yoruldum hilal vallaaLOLLOLLOLaşkınla hangi oyunları oynuyonuz  bize de öğretseneTongueLOLLOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 16:42
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

okurken yoruldum hilal vallaaLOLLOLLOLaşkınla hangi oyunları oynuyonuz  bize de öğretseneTongueLOLLOLLOLLOLLOL
aman ablaaaaaaaLOLLOLben çocuğunkini öğrettimLOLLOLbüyüklerle olanı sizlerden alalımLOLLOLLOL
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.