bak şimdi biz sabah uyanır uyanmaz mutlaka arabalarımız salonun ortasına geitrilir ,hemen hemen hepsi yürümekte zorlanırsın,bi saat kadar onlarla oynar ,çarpışır onlar kaza geçirriler kanepeden zıplaralr
sonra sıkılırız tabi,ben o zamana kadar evi toplarım,kahvaltı zamanı derken sonraki işimiz mutlaka boyama kitabımızıdr,çok ama çok sever şimdiden ona yakın kitabı bitirdik maşallah elide çok yatkın çizime kalemi falan süper tutyo,ee ondan sıkıldık bu kadar oturma yeter haziran sonu şişme havuzumuz balkona konmuştur öğle yemeyine kadar balkonda bütün oyuncaklar içinde cıbıldak bi şekilde iki saate yakın oynarız
eee ondanda sıkıldık yemekte yedikii çoğu zaman yenmez
bu kadar yeter uyku vakti
şöle 3 kadar uyuduktan sonra ahanda enerji dolu uyandık gene,bu kez oturarak olmaz kudurma vaktii
müzik aççılır son ses ve dansa başlarız dans ederken bi yandanda körebe
saklambaçı sevmedik pek
aramak sıkıntı yaptı ama körebeye bayılıyoz
oynuyoz baya bi sonra yoruluruz,bu kezde zeka oyunları tabi arada ben işlerimide görmeye çalışırım izin verdiği sürece hatta kuzum yardımda ederi bana
ewt bul taklar yerlerine konur ,neşeli kartlarda hayvanlar sayılarla tanışılır eee buda bitti akşam üstü oldu
yemek yapmaya,aolsun kuzum hep yanımdadır yemek yapana kadar hep yardımcı
kaşılarımı bilem elime veriri kerata
yemeyiğimizi hazırladık hemen parkaa
ohh güneşte gitti kudurda kudur
benimki kaydırağa salıncağa binmektense kamyonuna kum doldurup taşımacılık yapmaya daha bi bayılır
iyice kudururuz sıkılırız hop babamız gelir eve geçeri güzel bi duş sonra yemek arkasındanda babayla mutlaka top oynanır,yakında apartmandan atacaklar ama
akşam artık babaya aidiz iyice yorulurlar sonra babasıyla yatak odasına mutlaka kitap okunur kuzuma ,sonram ben giderim bakarım iki aşkım birden uyumuş
küçük aşkımı yerine uyutur büyük aşkımı salona alırım
biraz foruma takılır birazda onunla film izlerim
sonrada uyku vakti
artık büyük aşkım oyun ister
çoğu zaman ona enerji kalmamaış olur