Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Oyunlar & Oyuncaklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bana oyun öğretin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubana oyun öğretin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11323
Mesajın Direkt Linki Konu: bana oyun öğretin
    Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 00:16
kızlar yaa benim günlerdir kafamı kurcalayan artık kızm büyüyor ve nasıl oyunlar oynamalıyım opnunla nasıl vakit geçirebilirim değişik fikirlei olanlar lütfen yardım

bu aralar en çok sevdiği şey kutu kutu pense oyunu bayılıyo elimden tutup zorla ayağa kaldırıyo kalkmıyorsam (bazen ne yapacak diye kalkmıyorum)LOLLOLbaşımdan iki eli ile çekip bağırıyo yine olmadıysa sırtımdan çekiştiriyo kalkıncada gülücükler atıyo deve cüce oynuyoruz yatakta oynamaya bayılıyo zıplıyoruz durup dururken düşüyorum mesela oyy aanne düştü diyorum bir kahkaha patlatıyoki sormayınLOLLOLoyuncaklarıylada oynamaya çalışıyoruz ama orda proglem yaşıyoruz 1 2 dak.içinde sıkılıyor kendi kendine oynamayı daha çok seviyo diyeceğim şu bana bana oyun öğretin EmbarrassedLOL

Düzenleyen ifakat - 27 Tem 2008 Saat 00:17
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 10949
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 00:47
ay ifocum benimde derdim oydu . zaten bu aylarına göre çok da fazla oyuncak yok ConfusedevConfuseddekiler ona hitap etmiyo ama artık zevkleride değişti galiba bana öyle geliyo . yani oyuncak yerine aynı yağmur gibi zeynepde benimle beraber oynadığı oyunlardan daha çok zevk alıyo .top saydırıyoruz eline topu alıp geliyo yanıma anni bii bii biii elimden kaçırınca ay tutamadım diyince yada sayarken ses tonumu arttırınca falan çok eğleniyo LOL
birde uzun zamandır kalem kağıt merakımız vardı . bir dönem tükenmez kalem ve eline geçerse karalıyodu . sonra büyük boy resim defterleri ve pastel boyalar aldık onunlada baya keyifli zamanlar geçirdi ama ortalık fena batıyodu Confusedsonra oda yetmemeye başladı şimdide yazı tahtası aldık çok eğleniyo ama bizimle beraber yaparsa . eline kelemi alıyo bi taraftan karalıyo bi taraftan ne yaptığını anlatıyor LOLbebeeee  abiiiiii biiiiiiirr diye LOLben düz çizzgi çiziyorum birr diyorum oda düz çizmeye çalışıyo güzel vakit geçiriyoruz ..tavsiye ederim .
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 01:01
biz o yazı tahtasından aldık 1 ay önce hani şu sadece kendi tahtası haricinde yazmayan kalemi olanından dimi ne anllattı  beeLOLişte o ise onun modası bizde geçti bi köşede yatıyo şimdi çok oynadı sıkıldı hanımefendi yok yok düşünüyom bulamıyom yaa evin içinde 4 dönüyoruz koştur Allah koştur bayılıyo oyuncakla oturup oynamaya gelince yoookkConfusedConfusedsıkılıyo koşturucaz illa bizimkinde kurt var ablasıConfusedLOL
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 10949
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 01:09
yok kız ondan değil benim dediğim . okullara olan beyaz tahta varya ondan bahsediyorum . ayaklı bişey tamda onların boyuna uygun .Big%20smilebunun kalemi her yeri yazıyo malesef değdiği yerden çıkmıyo ama çözüm bulduk yemek yerken önlük takmayan kızım bir iki kıyafeti boya olunca tahtanın başına geçmeden önlüğünü getiriyor tak diyeLOL
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5319
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 11:59
hakanda arbalarla düt düt diye oynamayı çok seviyor kağandan kalma oyuncak hayvan kolleksiyonumuz var her çeşit hayvan mevcut onlarla oynuyoruz genelde balığı getir köpeği getir bu şekilde  hayvanları da tanıyoruzSmile onlara mama yapıyor dizime koyup ee yapıp yere düşürüyorum resmen kopuyor gülmektenLOLLOLLOLşovalyeler var ata bindirip deh deh yaptırıyoruz sonra yine adamlar düşüyor bizimki hepten kopuyorLOLLOL bazen gülerken düşüyorLOLLOLLOLLOLçok keyif alıyor oynamaktan top oynuyoruz gooo gooo diye ellerini kaldırıp koşuyorLOLLOLLOLmilli maçlardan öğrendiLOLLOLLOLLOLkendi kendine oynadığında genelde zarar yapıyor plastik kapları alıyor tahta kaşıkları alıp karıştırıyor yemek yapıyorLOLLOLsonra su istiyor benden azcık içip beni gözetliyor sırtıp kaba boşaltıyor suyuLOLLOLLOLkaptan kaba su boşaltmak en büyük zevkiLOLLOLLOLevi suluyor anlayacağınız dün buzdolabından sürahiyi alıp komple boşaltmış halıya Confusedfoğuk foğukkk diye bağırıp geldi yanımaLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 12:26
ayyy zehra maş. ee titiz kızn hali başkaClown

özlemcim sen anlatırken ben koptum şu hayvan figürlerinden edinmam lazım o zaman bak bu aklımam gelmemişti çok saol canım yaa foğuk he oyy kurban olurum verene yaa ne tatlıdır şimdi dimiClown

Yukarı Dön
ifakat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 12:27
bu arada zehra evde 1 o eksikti onuda alır koyarsam adım atamayacağım artıkLOLLOLLOLbaşka fikir üretin hadi hadi bekliyomBig%20smile
Yukarı Dön
öznur35 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 453
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Tem 2008 Saat 12:36
ifocum benim ada elif te mandalla oynamaya bayılıyor onları sepete takıyo LOLLOLLOLLOL birde bizde dans sevdaı var balkonda sokakta nerde alkına gelirse LOLLOLLOLdans diyor tutuyor elimden birde melodimiz varonu söyleye söyleye dans ediyoruz .Ama ada elif te buara oyamıyor oyuncaklarıyla bi bebek arabası var onunla oynuyo bebeğinigezdiiyor

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.