|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
eline saglik cok guzel gözukuyooooo
|
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
![]() |
sumak suyunu ilk kez duyuyorum,bizde sumak var taneli onu kullanıyoruz
ellerine sağlık cnm
![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
cadıkızım ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2008 Konum: gebze Durum: Aktif Değil Puanlar: 343 |
![]() |
ellerine sağlık canım sumak ekşisini biliyorum maraşlı bir arkadaşım var o göstermişti baya ekşi ama güzel bir aroması var bence
ben normal aktarlarda buluna sumağı salatalarıma kullanıyorum çok lezzetli oluyor.
|
|
![]() |
|
meryem ![]() Altın Üye ![]() Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
![]() |
Bamya'nın faydalarını sizlerle paylaşmak istedim:
***Bamya'nın çiçeği toplanıp kaynatılarak içilirse göğüsü yumuşatır ve balgam söker. ***Bamya kabızlık tedavisi ve barsakların düzenli çalışması için son derece faydalı bir sebzedir. ***Bamya halsizliğe karşı bire bir .ve 100 gr bamya günlük magnezyum ihtiyaçımızın 1/3 ve %10 dan daha fazla miktarda günlük demir ihtiyaçımızı karşılar. |
|
![]() |
|
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
![]() |
ellerinize sağlık bide tarif allalım mürşide hanım
![]() ![]() |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
![]() |
|
gülce ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Tem 2008 Konum: Ankara'ya 78 km Durum: Aktif Değil Puanlar: 1606 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() bayramdan bu yana 3 kilo almışım ya
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zehra ![]() Kıdemli Moderatör ![]() "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
![]() |
teşekkürler efendim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
![]() |
|
gülce ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Tem 2008 Konum: Ankara'ya 78 km Durum: Aktif Değil Puanlar: 1606 |
![]() |
![]() ![]() zayıflar da sinsi olur derlerr
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|